U 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte igra se 33. kolo. Danas od 17 i 30 Zagorec u Krapini dočekuje HAŠK, Gaj gostuje kod Vrbovca, a Bistra kod Lučkog.  

U 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte – Skupina A, na rasporedu je 27. kolo. Danas od 17 i 30 u zagorskom derbiju sastaju se u Humu na Sutli Straža i Stubica. Zabočka Mladost gostuje kod Duge Rese, a Golubovec kod Dinama u Odranskom Obrežu. Sutra od 17 i 30 Klanjec će ugostiti Polet iz Svete Klare, a Tondach gostuje kod Slunja. 

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 20. kolo. Sastaju se Jedinstvo-Rudar Dubrava Zabočka, Ivančica-Mladost Marija Bistrica, Pregrada-Inkop, Oštrc-Omladinac, Matija Gubec-Lobor i Rudar Mihovljan-Oroslavje. 

U 2. Zagorskoj županijskoj ligi na rasporedu je 18. kolo. Igraju Đalski-Desinić, Radoboj-Vatrogasac, Milengrad-Sloga i Zagorec Veliko Trgovišće-Toplice. Slobodna je Mladost Belec. Sve utakmice 1. i 2. lige igraju se sutra od 17 i 30. 

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi Zagrebačke županije igra se 27. kolo, a Dinamo Jakovlje danas od 17 sati gostuje kod Sloge u Križu. 

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igra se 23. kolo. Danas od 17 sati Mladost Luka dočekuje Slogu Suza, a sutra od 17 sati Pušća dočekuje Novake, a Vrh gostuje kod Krašića.