O nama

Radio Stubica emitira od 1971. godine. Danas emitiramo svakodnevno od 0 do 24 sata na 95,6 i 106,9 Mhz. Svojim signalom pokrivamo Hrvatsko zagorje i okolicu i prema podacima vodećih agencija za istraživanje slušanosti u pravilu smo jedni od najslušanijih radija.

Radio Stubica danas emitira i preko Interneta, te preko besplatne aplikacije za pametne mobitele te je dostupna slušateljstvu širom Hrvatske, a veliki broj slušatelja bilježimo i u inozemstvu. Program Radio Stubice “ležernijeg” je tipa i namijenjen je svim generacijama slušateljstva.

Uz informativni program poznati smo i po dopadljivom izboru glazbe, ali i brojnim emisijama političkog, gospodarskog, edukativnog, kulturnog, sportskog i zabavnog sadržaja. Brojne tvrtke, javne i druge ustanove sa šireg zagorskog i zagrebačkog područja koriste Radio Stubicu kao medij za reklamiranje svojih proizvoda, traženje radnika, obavješćivanje o događanjima i slično.

Stoje (s lijeva) : Karmen Ljubić, Mirjana Bašak, Sebastijan Fuštin, Jadranko Čmarec Martina Bratuša, Senka Susović i Mladen Kukas.

Sjede (s lijeva) Enes Tvrtković, Mladen Knezić i Darko Kolar.