Tradicionalnim druženjem uz grah i zabavni program SDP Krapinsko-zagorske županije obilježio je danas na Bedekovčanskim jezerima Praznik rada, ujedno i 30 godina zagorskog SDP-a. Predsjednik zagorskog SDP-a, saborski zastupnik i potpredsjednik stranke Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako obilježavanje Prvog maja kao praznika rada i dalje ima smisla usprkos raznim dilemama.

“Od vjeke vjekova postoji borba između kapitala i rada i ona će se nastaviti i dalje, bez obzira na promjene oblika kapitala i rada. U samoj srži kapitalizma je da zaradi što više para na račun radnika”, rekao je Siniša Hajdaš Dončić.

Dodao je da će SDP uvijek biti na strani slabijih, radništva, bez obzira kako se ono nazivalo. I uvijek će obilježavati Praznik rada kao nešto što je utkano u DNK svakog čovjeka, rekao je Hajdaš-Dončić.

U ime domaćina dobrodošlicu je zaželio načelnik općine Bedekovčina Darko Ban, ujedno zahvalivši bedekovčanskoj udruzi branitelja, udruzi Našenina i umirovljenicima, koji su pomogli u organizaciji ovog obilježavanja Praznika rada.