U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 5. kolo. Danas od 17 sati u zagorskom derbiju sastaju se Tondach i Gaj. Igra se u Maču, iako su nominalno Bedekovčani domaćini. Sutra od 17 sati krapinski Zagorec gostuje kod Save Strmec, dok će Bistra ugostiti Zelinu.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je 5. kolo. U zagorskom derbiju od 16 i 30, danas se u Humu na Sutli sastaju Straža i Rudar iz Dubrave Zabočke. U isto vrijeme Golubovec gostuje kod Blata. Sutra se igra još jedan zagorski derbi u kojem se u Zaboku od 10 sati sastaju Mladost i Ivančica.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 4. kolo. Otvaraju ga sutra od 16 sati Mladost Marija Bistrica i Pregrada, a od 16 i 30 igraju Inkop-Radoboj, Jedinstvo-Zagorec Veliko Trgovišće, Klanjec-Stubica i Oroslavje-Oštrc.

I u 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 4. kolo. Parovi su: Matija Gubec-Toplice, Rudar Mihovljan-Mladost Belec, Desinić-Milengrad, Omladinac-Vatrogasac i Lobor-Sloga. Slobodan je Đalski. Sve utakmice igraju se sutra od 16 i 30.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad na rasporedu je 4. kolo. Pušća će ugostiti Mladost Luka, a Vrh Pribić. Croatia Pojatno gostuje kod Svete Jane, a Dinamo Jakovlje kod Zdenčine. Sve utakmice igraju se sutra od 17 sati.