U posljednjem 30. kolu Druge nogometne lige, Zagorec je u Krapini ugostio Grobničan i izgubio 2:1. Gosti su u 51. minuti poveli 2:0, a nadu Zagorcu donio je autogol Ravlije u 63. minuti, no ništa više od toga. Zagorcu je bio potreban bod u ovoj utakmici kako bi osigurao ostanak u ligi, ali ovim porazom mora u dodatne kvalifikacije, budući mu na ruku nisu išli niti ostali rezultati. Još su igrali: Dugo Selo-Marsonia 0:4, Jadran Ploče-Opatija 4:1, Međimurje-Belišće 4:3, Zrinski Jurjevac-Sesvete 1:2, Bjelovar-Mladost Ždralovi 3:2, Hrvace-Trnje 2:3 i Jadran Poreč-Osijek II 3:0. Prvak Druge nogometne lige su Sesvete sa 65 bodova. Zagorec je prvenstvo završio na 14. mjestu s 34 boda i kao što smo rekli mora u kvalifikacije koje se igraju 10. i 18. lipnja. Protivnik Zagorca bit će Krk, prvak 3. Nogometne lige Zapad. Još igraju Slavonija Požega i Radnik Križevci te predstavnik 3. Nogometne lige Jug i Karlovac. Pobjednici ovih susreta igrat će sljedeće sezone u Drugoj nogometnoj ligi.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igralo se posljednje 34. kolo. Gaj je gostovao kod Vrapča i izgubio 3:0. Bistra je išla na gostovanje kod Dinama u Odranski Obrež i izgubila 4:2, a golove za Bistru postigli su Kereša i Nakić. U ostalim utakmicama: Karlovac-Ravnice 2:0, Segesta-Maksimir 0:0, Lučko-Samobor 2:3, Vrbovec-Ponikve 0:2, Sava Strmec-Trešnjevka 3:1, Kurilovec-Mladost Petrinja 1:3 i Lukavec-HAŠK 2:1. Uvjerljivi prvak Treće nogometne lige Centar je Karlovac koji je osvojio ukupno 87 bodova. Gaj je sezonu završio na 11. mjestu s 42 boda. Bistra je 15. s 38 bodova.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je bilo posljednje 30. kolo. Zagorski derbi u Dubravi Zabočkoj igrali su Rudar i Straža i remizirali 2:2. Rudar je poveo 2:0 golovima Cujzeka u 11. i 29. minuti. Straža do boda stiže golovima Neskića u 44. i Pavića u sudačkoj nadoknadi. Golubovec je ugostio Blato i naslov prvaka proslavio pobjedom 2:1, golovima Daria Bobeka i Vujice. Stubica je gostovala kod Poleta u Svetoj Klari i pobijedila 2:1. Oba gola za Stubicu postigao je Pešec. Tondach je na gostovanju kod Zagreba poražen 7:2. Za Tondach su pogađali Frtalj i Bobinec. Zabočka Mladost je igrala u Vojniću i pobijedila 2:0 golovima Kotarskog i Bezjaka. Klanjec je gostovao kod Sesvetskog Kraljevca i izgubio 3:0. Još su igrali Špansko-Odra 1:2 i Brezovica-Prečko 2:1. Još od ranije se zna da je prvak Četvrte nogometne lige Središte – skupina A, Golubovec koji je na kraju osvojio 71 bod. Drugi je Tondach s 51. Mladost je sedma s 47. Rudar i Straža su 12. i 13. s 34 boda, Klanjec je pretposljednji 15. s 27, a posljednja 16. je Stubica s 26 bodova. Golubovec ide u 3. Nogometnu ligu Centar, a Stubica ispada i vraća se u 1. Zagorsku županijsku ligu. Još je nepoznata sudbina Klanjca, a više bi se trebalo znati nakon što završe kvalifikacije za Drugu nogometnu ligu.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se pretposljednje 21. kolo. Igrali su Mladost Marija Bistrica-Matija Gubec 2:0, Ivančica-Zagorec Veliko Trgovišće 5:2, Jedinstvo-Sloga 7:2, Rudar Mihovljan-Oštrc 2:0, Lobor-Inkop 2:3 i Oroslavje-Pregrada 2:0. Na ljestvici vodi sigurni prvak Ivančica s 48 bodova. Drugi je Oštrc s 37, treće Jedinstvo 36, četvrto Oroslavje s 35, peta Pregrada s 34. Šesti Inkop i sedmi Rudar imaju po 28 bodova. Osmi Zagorec i deveta Mladost po 27, deseta Sloga 19, pretposljednji 11. Lobor 16 i posljednji Matija Gubec 15. Osim što je poznato da je Ivančica prvak, sada je jasno i da sigurno ispadaju Sloga, Lobor i Matija Gubec. U posljednjem kolu sastaju se: Matija Gubec-Ivančica, Pregrada-Mladost Marija Bistrica, Inkop-Oroslavje, Oštrc-Lobor, Sloga-Rudar Mihovljan i Zagorec Veliko Trgovišće-Jedinstvo.

U 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se posljednje 21. kolo. Radoboju je u utakmici protiv Desinića trebala pobjeda za prvo mjesto i izborio ju je 2:1, golom Krsnika duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice. Mladost Belec gostovala je kod Đalskog i pobijedila 1:0 uz nadu da može do prvog mjesta, ako Radoboj ne pobijedi, ali to se nije dogodilo. Još su igrali Milengrad-Toplice 1:0 i Omladinac-Vatrogasac 1:1. Prvak 2. Zagorske županijske nogometne lige je kao što smo rekli Radoboj s 48 bodova. Mladost Belec je druga s 47. Treći je Desinić s 38, četvrti Vatrogasac s 37, pete Toplice s 20, šesti Milengrad s 18, pretposljednji sedmi Đalski s 15 koliko ima i posljednji Omladinac.

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi Zagrebačke županije igralo se pretposljednje 29. kolo. Dinamo je u Jakovlju ugostio Strmec iz Bedenice i izgubio 3:1. Još su igrali: Meštrica Gornja Lomnica-Turopoljac Kuće 1:1, Sloga Križ-Rakov Potok 7:2, Klas Mićevec-Kupa Pokupsko 3:0, Bregana-Jaska Vinogradar 1:5, Klokočevac-Lomnica 1:1 i Polet Buševec-Vatrogasac Zdenci Brdovečki 1:1. Utakmica Zrinski Farkaševec-Mladost Obrezina igra se u srijedu. Jaska Vinogradar već je ranije osigurala naslov i vodi sa 79 bodova. Dinamo je na posljednjem mjestu s 20. U posljednjem kolu Dinamo gostuje kod Kupe u Pokupskom.

U 1. Nogometnoj ligi Zagrebačke županije Zapad na rasporedu je bilo pretposljednje 29. kolo. Pušća je dočekala Savski Marof i s pobjedom 4:0 osigurala naslov prvaka i plasman u Jedinstvenu nogometnu ligu Zagrebačke županije. U derbiju kola Vrh je na gostovanju kod Save u Drenju Brdovečkom poražen 4:2. Još su igrali Sloga Suza Orešje-Jamnica Pisarovina 0:3, BSK Brdovec-Mladost Klinča Sela 2:2 i Dinamo Okić-Novaki 0:3. Utakmica u Kraju Donjem između domaće Mladosti i Mladosti iz Luke igra se u četvrtak, kao i utakmica Samoborski Otok-Krašić. Novi prvak Pušća ima na prvom mjestu 74 boda. Vrh je treći s 57, a Mladost Luka 13. s 22 i utakmicom manje. U posljednjem kolu igraju u Kraljevom Vrhu, Vrh i Pušća, a Mladost će u Luki ugostiti BSK.