U Drugoj nogometnoj ligi igralo se 5. kolo. Još u petak krapinski Zagorec gostovao je u Čepinu kod momčadi Zrinski Jurjevac i izgubio 3:0. U ostalim utakmicama: Hrvace-Dugo Selo 0:3, Bjelovar-Osijek II 3:1, Međimurje-Grobničan 0:2, Jadran Ploče-Jadran Poreč 3:1, Marsonia-Trnje 4:2, Opatija-Mladost Ždralovi 1:1 i Belišće-Sesvete 0:1. Na ljestvici vodi Jadran Ploče s 13 bodova, a Zagorec je deveti sa sedam. U sljedećem kolu Zagorec će u Krapini ugostiti Međimurje.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igralo se 5. kolo u kojem je Bistra ugostila Gaj Mače i pobijedila 3:1. Bistru je vodstvo doveo Kukec u 27. minuti, a dvije minuta kasnije izjednačio je Gregurić. U 34. minuti Kukec vraća vodstvo Bistri iz jedanaesterca, a konačnih 3:1 postavio je Šinko u 68. minuti. U ostalim utakmicama: Sava Strmec-Dinamo Odranski Obrež 2:3, Vrapče-Kurilovec 2:0, Vrbovec-Lukavec 1:0, Segesta-Mladost Petrinja 0:0, Karlovac-Trešnjevka 4:0 i Maksimir-Samobor 3:2. Utakmice Ravnice-Ponikve i Lučko-HAŠK igraju u srijedu. Na ljestvici vodi Vrapče s 13 bodova. Bistra je sedma sa sedam bodova, a Gaj deseti sa šest bodova. U sljedećem kolu Gaj će u Maču ugostiti Ravnice, a Bistra gostuje kod Trešnjevke.

U 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene igralo se drugo kolo. Pregrada je ugostila Župu dubrovačku iz Čibače i pobijedila s visokih 11:1. Čak šest golova postigla je Andreja Šćukanec-Hopinski, a četiri Lana Stanković, uz jedan autogol gošći. Još su igrale: Istra-Frankopan 1:0, Neretva-Sesvetski Kraljevec 11:1 i Gorica-Vrčevo Glavica 3:0. U vodstvu su sa šest bodova Neretva, Pregrada i Gorica. U sljedećem kolu Pregrada gostuje kod Sesvetskog Kraljevca.

U 5. kolu Četvrte nogometne lige Središte – skupina A, zagorski derbi između Klanjca i Stubice završio je 2:1. Stubica je povela golom Iskrića u 56. minuti. Klanjec je izjednačio u 74. preko Trbušića. Preokret i pobjedu donosi Drčić golom iz jedanaesterca u 84. minuti. Straža je još u petak gostovala kod Prečkog, a Prečko je upisalo pobjedu 5:2. Golove za Stražu postigli su Firer i Peček. Golubovec je zadržao stopostotni učinak pobjedom 2:1 u Vojniću s dva kola Vujice. Tondach je prvi puta poražen i to od Sesvetskog Kraljevca 2:0. Rudar je u Dubravi Zabočkoj dočekao Brezovicu, a završilo je 0:0. Zabočka Mladost gostovala je kod Odre i izgubila 3:1 uz gol Škrleca. Još su igrali Polet Sveta Klara-Zagreb 2:0 i Špansko-Blato 2:0. Na ljestvici vodi Golubovec s 15 bodova. Tondach je drugi s deset. Deveti Klanjec ima sedam bodova. Deseta Mladost i dvanaesta Straža imaju po šest. Četrnaesta Stubica ima tri, a šesnaesti Rudar dva boda. U sljedećem kolu zagorski derbi igraju Straža i Klanjec. Stubica će ugostiti Odru, Tondach Prečko, Golubovec Špansko, a Rudar Polet iz Svete Klare. Zabočka Mladost gostuje kod Brezovice.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se 4. kolo. Matija Gubec-Rudar Mihovljan 2:2, Inkop-Oštrc 2:2, Pregrada-Sloga 3:0, Mladost Marija Bistrica-Zagorec Veliko Trgovišće 0:0, Oroslavje-Ivančica 1:1 i Lobor-Jedinstvo 3:3. Na ljestvici vodi Pregrada s devet bodova, a drugi je Oštrc s osam. Treća Ivančica, četvrto Jedinstvo i peti Zagorec Veliko Trgovišće imaju po sedam, a šesta Mladost Marija Bistrica i sedmo Oroslavje po pet. Četiri boda imaju osmi Inkop, deveti Lobor, deseti Rudar Mihovljan i jedanaesta Sloga. Posljednji dvanaesti je Matija Gubec s jednim bodom. U sljedećem kolu sastaju se: Rudar Mihovljan-Lobor, Jedinstvo-Oroslavje, Ivančica-Mladost Marija Bistrica, Zagorec Veliko Trgovišće-Pregrada, Sloga-Inkop i Oštrc-Matija Gubec.

U 2. Zagorskoj nogometnoj ligi igralo se također 4. kolo. Desinić-Mladost Belec 1:0, Vatrogasac-Omladinac 6:2, Milengrad-Đalski 1:3 i Toplice-Radoboj 0:3. Na ljestvici vodi Desinić s 12 bodova, a drugi Radoboj ima deset. Treći je Đalski sa sedam bodova, dok četvrta Mladost Belec ima šest. Toplice su pete s četiri boda, Vatrogasac šesti s tri, Omladinac sedmi s dva i posljednji osmi je Milengrad s jednim bodom. U sljedećem kolu parovi su: Omladinac-Desinić, Mladost Belec-Toplice, Radoboj-Milengrad i Đalski-Vatrogasac.

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi zagrebačke županije na rasporedu je bio 6. kolo. Dinamo je u Jakovlju ugostio Breganu i izgubio 3:1. U ostalim utakmicama: Zrinski Farkaševec-Jaska Vinogradar 0:3, Sloga Križ-Polet Buševec 2:2, Rakov Potok-Turopoljac Kuće 2:1, Strmec Bedenica-Lomnica 2:0, Mladost Obrezina-Meštrica Gornja Lomnica 2:1 i Kupa Pokupsko-Vatrogasac Zdenci Brdovečki 2:0. Utakmica Klas Mičevac-Klokočevac je odgođena. Na ljestvici vodi Jaska Vinogradar s 18 bodova. Dinamo je na trinaestom mjestu s pet bodova. U sljedećem kolu Dinamo gostuje kod Klokočevca.

I u 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igralo se 6. kolo. Vrh je ugostio Mladost iz Klinča Sela i odigrao 0:0. Pušća je na domaćem terenu s 3:0 bila bolja od Dinama iz Okića. Mladost Luka gostovala je kod Savskog Marofa i izgubila 3:1. U ostalim utakmicama: Bestovje-Novaki 2:0, Sava Drenje-Mladost Kraj Donji 2:0, Samoborski Otok-Jamnica Pisarovina 5:3 i Krašić-BSK Brdovec 2:3. Na ljestvici vode Pušća i Sava s 18 bodova. Vrh je četvrti s 13, a Mladost Luka jedanaesta s četiri. U sljedećem kolu u Luki susjedski derbi igraju Mladost i Vrh. Pušća gostuje kod Mladosti u Kraju Donjem.