U 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte – skupina A odigrano je posljednje 30. kolo. U zagorskom derbiju Tondach je na gostovanju u Stubici slavio 2:1. Stubica je povela golom Pešeca u 44. minuta, a zatim je Tondach u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat golovima Frtalja u 53. i Boronjeka u 86. minuti. Mladost je u Zaboku ugostila Odru i pobijedila 3:2 golovima Vedriša, Krajačića i Koletića. Klanjec je na gostovanju pobijedio Dugu Resu 4:1 uz hattrick Pavlinića i gol Trbušića. Golubovec je poražen na domaćem terenu od Prečkog 3:2. Poveo je Golubovec 2:0 golovima Kuharića i Sokolića u prvom poluvremenu, ali zatim gosti u drugom okreću i stižu do pobjede. Straža je na gostovanju u Svetoj Klari kod Poleta poražena 2:0. U ostalim utakmicama: Brezovica-Dinamo Odranski Obrež 2:2, Špansko-Slunj 6:0 i Zagreb-Blato 2:2. Pobjednik lige je Dinamo iz Odranskog Obreža sa 71 bodom. Zagorski klubovi su se na ljestvici podijelili u dvije grupe, tri kluba pri vrhu ljestvice i tri pri dnu. Tondach je prvenstvo završio na četvrtom mjestu s 54 boda, Mladost Zabok na petom s 49, a Golubovec na šestom s 48 bodova. Stubica je osvojila dvanaesto mjesto s 36 bodova, Straža trinaesto s 31, a Klanjec četrnaesto s 30.

U Ligi za prvaka u 2. Zagorskoj nogometnoj ligi igralo se 4. kolo. Vatrogasac-Đalski 2:3 i Sloga-Zagorec Veliko Trgovišće 4:4. Na ljestvici vodi Zagorec s 39 bodova. Drugi je Đalski s 37, treći Vatrogasac s 34, a četvrta sloga s 31. U sljedećem kolu koje se igra u četvrtak sastaju se Sloga-Vatrogasac i Zagorec Veliko Trgovišće-Đalski.

U posljednjem 30. kolu Jedinstvene zagrebačke županijske nogometne lige, Dinamo je u Jakovlju pobijedio Vatrogasac iz Zdenaca Brdovečkih 4:2. U ostalim utakmicama: Lomnica-Jaska Vinogradar 2:2, Turopoljac Kuče-Zrinski Farkaševac 4:2, Bregana-Rakov Potok 3:4, Mladost Obrezina-Naftaš Ivanić 3:4, Polet Buševec-Kupa Pokupsko 3:0, Strmec Bedenica-Sloga Križ 4:1 i Ban Jelačić Vukovina-Klas Mičevec 1:1. Prvak je Naftaš Ivanić sa 71 bodom, dok je Dinamo Jakovlje prvenstvo završio na trinaestom mjestu s 35 bodova.

Prvenstvo je završilo i u 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad utakmicama 26. kola. Pušća je prvenstvo zaključila pobjedom 3:1 na gostovanju kod Savskog Marofa. Vrh je ugostio Mladost iz Kraja Donjeg i izgubio 3:1, dok je Mladost Luka gostovala kod Novaka i pobijedila 6:3. U ostalim utakmicama: Dinamo Okić-Krašić 0:4, Sava Drenje Brdovečko-BSK Brdovec 5:2, Mladost Klinča Sela-Jamnica Pisarovina 1:5 i Klokočevac-Sloga Suza Orešje 2:0. Pobjednik lige je Klokočevac sa 62 boda. Pušća je prvenstvo završila na četvrtom mjestu s 49, Mladost Luka je peta s 37, a Vrh osmi s 35.