U Trećoj nogometnoj ligi Centar igralo se 5. kolo. U zagorskom derbiju sastali su se Tondach i Gaj i odigrali 2:2. Igralo se u Maču, iako su nominalno Bedekovčani bili domaćini. Tondach je poveo 2:0 golovima Boronjeka i Mlinarića, a do boda je Gaj došao s dva gola Šabana. Krapinski Zagorec gostovao je kod Save Strmec i izgubio 2:0. Bistra je ugostila Zelinu i odigrala 2:2. Bistra je povela 2:0 golom Mandića i autogolom Garića, da bi bez pobjede ostala u sudačkoj nadoknadi. U ostalim utakmicama: Lukavec-Dinamo Odranski Obrež 2:2, Samobor-Segesta 1:1, Trešnjevka-Vrapče 2:1, Ponikve-Kurilovec 0:2 i Mladost Petrinja-Lučko 0:0. Utakmica HAŠK-Maksimir igra se sutra. Na ljestvici vodi Zagorec s 12 bodova. Gaj je šesti s osam bodova, a Tondach osmi sa sedam. Bistra je na 14. mjestu s četiri boda. U sljedećem kolu Zagorec će u Krapini ugostiti HAŠK, a Gaj u Maču Mladost iz Petrinje. Tondach gostuje kod Vrapča, a Bistra kod Lukavca.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je bilo 5. kolo. U zagorskom derbiju u Humu na Sutli, Straža i Rudar iz Dubrave Zabočke odigrali su 0:0. Golubovec je na gostovanju kod Blata uvjerljivo slavio 3:0 golovima Kanceljaka i Daria Bobeka uz autogol Radoša. U još jednom zagorskom derbiju u Zaboku je Mladost pobijedila Ivančicu 4:0. Vodstvo Mladosti donio je Drempetić u 22. minuti. Dobra igra Ivančice nagrađena je u 35. minuti jedanaestercem, ali je golman Mihovilić obranio udarac Šumige. Odmah na početku drugog poluvremena u 49. minuti, Mladost sjajnim golom Kotarskog iz slobodnog udarca povećava vodstvo, da bi pobjedu potvrdio Smrekar s dva gola u završnici utakmice u 84. i 90. U ostalim utakmicama: Zagreb-Odra 0:1, Špansko-Brezovica 2:2, Ravnice-Prečko 1:1, Ilovac-Sesvetski Kraljevec 2:1 i Devetka-Polet Sveta Klara 0:0. Na ljestvici vodi Golubovec s maksimalnih 15 bodova ispred Mladosti koja ima 13. Rudar je 12. s četiri boda, Straža pretposljednja 15. s tri boda, a Ivančica posljednja 16. bez bodova. U sljedećem kolu igra se zagorski derbi, ujedno i susret dvije vodeće momčadi u kojem će Golubovec ugostiti Mladost. Ivančica je domaćin Španskom, dok Rudar gostuje kod Sesvetskog Kraljevca, a Straža kod Poleta u Svetoj Klari.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se 4. kolo. Mladost Marija Bistrica-Pregrada 3:6, Inkop-Radoboj 2:1, Jedinstvo-Zagorec Veliko Trgovišće 1:2, Klanjec-Stubica 5:0 i Oroslavje-Oštrc 4:2. Na ljestvici vodi Klanjec s 10 bodova, koliko ima i drugi Inkop. Treća Stubica i četvrti Zagorec Veliko Trgovišće imaju po sedam. Peta Pregrada i šesto Oroslavje šest. Sedma je Mladost Marija Bistrica s četiri boda. Osmi Oštrc i pretposljednji deveti Radoboj imaju po tri, dok je posljednje deseto Jedinstvo s jednim bodom. U sljedećem kolu sastaju se Oštrc-Inkop, Stubica-Oroslavje, Zagorec Veliko Trgovišće-Klanjec, Pregrada-Jedinstvo i Radoboj-Mladost Marija Bistrica.

I u 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se 4. kolo. Matija Gubec-Toplice 1:2, Rudar Mihovljan-Mladost Belec 1:1, Desinić-Milengrad 3:0, Omladinac-Vatrogasac 0:9 i Lobor-Sloga 0:1. Slobodan je bio Đalski. Na ljestvici vodi Vatrogasac s maksimalnih 12 bodova, ispred Rudara Mihovljan koji ima sedam. Treći Matija Gubec, četvrti Desinić, peti Lobor, šeste Toplice, sedma Sloga i osmi Đalski imaju po šest. Deveta je Mladost Belec s četiri boda, dok su pretposljednji deseti Milengrad i posljednji jedanaesti Omladinac bez bodova. U sljedećem kolu sastaju se Vatrogasac-Lobor, Milengrad-Omladinac, Mladost Belec-Desinić, Toplice-Rudar Mihovljan i Đalski-Matija Gubec. Slobodna je Sloga.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad na rasporedu je bilo 4. kolo. Pušća-Mladost Luka 0:0, Vrh-Pribić 4:0, Zdenčina-Dinamo Jakovlje 1:1, Sveta Jana-Croatia Pojatno 1:4, Mladost Kraj Donji-Krašić 1:1, BSK Brdovec-Savski Marof 0:2 i Kupinec-Mladost Okić Klinča Sela 1:8. Na vrhu ljestvice s 10 bodova su Mladost Okić Klinča Sela, Krašić i Mladost Kraj Donji. Vrh je četvrti s devet bodova, Pušća peta s osam, Dinamo Jakovlje šesti sa sedam, Mladost Luka osma s pet i Croatia Pojatno deseta s tri boda. U sljedećem kolu Dinamo će u Jakovlju ugostiti Kupinec, Mladost u Luki Zdenčinu, Croatia u Pojatnom BSK. Vrh gostuje kod Mladosti Okić u Klniča Selima, a Pušća kod Savskog Marofa.