U 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi igralo se 4. kolo. Zabok je gostovao u Zagrebu kod Ponikvi i izgubio 7:1. Jedinu pojedinačnu pobjedu kod Zaboka je ostvario Filip Sedlar. U ostalim utakmicama: Medveščak-Zrinski Pivorara 7:1, Slavonac-Lepoglava 2:6, Nove nade-Obrtnik Torbar 7:1, Ciglenica-Fortuna 5:3 i Novska-Pakrac Papuk 6:2. Na ljestvici vodi Medveščak s osam bodova, a Zabok je peti s četiri osvojena boda. U sljedećem kolu Zabok na domaćoj kuglani ZIVT dočekuje Novsku.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever na rasporedu je bilo 2. kolo. Ranije prošlog tjedna Obrtnik iz Krapinskih Toplica gostovao je kod Željezničara u Bjelovaru i pobijedio 5:3. Bio je to napeti susret u kojem je Obrtnik slavio sa samo šest čunjeva viška. Ipak, uz pobjede u pojedinačnim susretima koje su ostvarili Stjepan Grah, Zlatko Zalukar i Denis Brodar, bilo je to dovoljno za trijumf i nova dva boda. Obrtnik Oroslavje bio je domaćin Željezničaru iz Varaždina i pobijedio 6:2. Ukupno su 51 čunj više srušili Oroslavčani, a tome su pojedinačne pobjede dodali Nikola Boromisa, Bruno Pavrlišak, Božidar Kuharić i Žarko Šoštar. U ostalim susretima: Cesta-Belina Novska 6:2, Kutina-Graničar 4:4 i Slavonac-Bilogora 5:3. Na ljestvici vode Obrtnik Krapinske Toplice i Cesta s četiri boda. Obrtnik Oroslavje je peti s dva boda. U sljedećem kolu Obrtnik Krapinske Toplice je domaćin Cesti, a Obrtnik Oroslavje gostuje kod Belina Novske.

U Zaprešiću je održano Prvenstvo Hrvatske u kuglanju u disciplini sprint za kadete do 14 godina. Nastupilo je ukupno 30 kuglača, a među njima i dvojica članova Kuglačkog kluba Zabok. Mihael Vrančić osvojio je osmo mjesto, a Martin Gojšić jedanaesto u kvalifikacijama, čime su se plasirali u daljnje natjecanje. Vrančić je zaustavljen u osmini finala od Bojana Savića iz Kuglačkog kluba Nove nade iz Požege, koji se na kraju okitio titulom prvaka. Martin Gojšić u osmini finala je pobijedio Niku Skrobognu iz riječke Mlake, a u četvrtfinalu je izgubio od Patrika Dedića iz Bjelovara.