U 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igralo se 20. kolo. Zabok je na kuglani ZIVT bio domaćin Obrtniku Torbaru iz Zagreba i pobijedio 5:3. Prevagu na stranu Zaboka donijelo je ukupno 90 srušenih čunjeva više. Zabok je odlično otvorio s pobjedama Filipa Sedlara i Duška Medića u prvom bloku i zatim u drugom ostao bez bodova. Na kraju je toliko priželjkivani još jedan bod, odličnom partijom donio Toni Ljubić, koji je kao najbolji pojedinac meča srušio odličnih 619 čunjeva. U ostalim utakmicama: Pakrac Papuk-Lepoglava 6:2, Medveščak-Fortuna 6:2, Novska-Zrinski pivovara 6:2 i Ciglenica-Nove nade 2:6. Slavonac i Ponikve igraju u četvrtak. Na ljestvici vodi Medveščak s 36 bodova. Zabok se popeo na četvrto mjesto s 25 bodova. U sljedećem kolu Zabok gostuje kod Lepoglave.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igralo se posljednje 18. kolo. Obrtnik Krapinske Toplice bio je domaćin Kutini i pobijedio 7:1. Topličani su imali ukupno 97 srušenih čunjeva više, a tome su pojedinačne pobjede dodali Denis Brodar, Josip Kruljec, Stjepan Latin, Jurica Hajsek i Bruno Milički. Obrtnik Oroslavje gostovao je kod Bilogore u Bjelovaru i od sezone se oprostio porazom 6:2. Domaći su imali ukupno 129 srušenih čunjeva više, a jedine dvije pobjede za Obrtnik su izborili Jadranko Kovačićek i Nikola Boromisa. Još su igrali: Cesta-Željezničar Varaždin 7:0, Željezničar Bjelovar-Slavonac 6:2 i Graničar-Belina Novska 4:4. Prvak lige je Belina Novska koja je ukupno osvojila 27 bodova. Obrtnik Krapinske Toplice je sezonu završio na četvrtom mjestu s osvojena 22 boda. Obrtnik Oroslavje na kraju je zauzeo sedmo mjesto s 14 osvojenih bodova.

Na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu održano je Prvenstvo Hrvatske u kuglanju za parove. Među 20 seniorskih parova koji su izborili ovo završno natjecanje bio je i par Kuglačkog kluba Zabok, Filip Sedlar i Toni Ljubić. Osvojili su 16. mjesto s 1.096 srušenih čunjeva. Prvaci Hrvatske postali su Luka Bolanča i Branko Manev, drugi par Zaprešića s 1.238 srušenih čunjeva.