U 18. kolu Druge hrvatske nogometne lige, pretposljednji Zagorec će u Krapini ugostiti Hrvace koje je osmo na ljestvici. Igra se danas od 15 i 30. 

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 20. kolo. Danas od 15 i 30 dvanaesta Bistra gostuje kod petog Samobora, a sutra od 11 sati, deveti Gaj će u Maču dočekati sisačku Segestu koja je sedma. 

U 17. kolu Četvrte nogometne lige Središte – skupina A, vodeći Golubovec danas od 11 sati gostuje kod osmog Zagreba. Od 15 i 30 četrnaesta Stubica gostuje kod šestog Španskog, deveta Mladost Zabok kod desetog Sesvetskog Kraljevca, pretposljednja Straža kod posljednjeg Vojnića, a drugi Tondach kod sedmog Poleta u Svetoj Klari. Sutra od 15 i 30 jedanaesti Rudar će u Dubravi Zabočkoj ugostiti peto Blato, a trinaesti Klanjec je domaćin dvanaestoj Brezovici.  

U 16. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige, šesto Futsal Zagorje je domaćin drugoj Uspinjači Gimki. Igra se danas od 17 sati u dvorani Srednje škole Krapina. 

U 17. kolu Jedinstvene zagrebačke županijske nogometne lige, pretposljednji Dinamo Jakovlje gostuje kod jedanaestog Turopoljca u Kućama. Igra se sutra od 15 sati. 

U 17. kolu 1. Županijske nogometne lige Zagrebačke županije Zapad, sutra od 15 sati, četvrti Vrh je domaćin desetom Savskom Marofu, osma Mladost Luka petom Krašiću, a druga Pušća gostuje kod devete Jamnice.