U 2. Šahovskoj ligi Centar u Čakovcu su igrani susreti 5. i 6. kola. Krapina je najprije igrala protiv Podravke iz Koprivnice i izgubila 5:1. Slijedio je susret protiv Varaždina koji je završio 3:3. Na ljestvici vodi Tomislav-Goran iz Svetog Ivana Žabnog s 12 bodova. Krapina je na devetom mjestu s četiri.

U 3. A Šahovskoj ligi Centar igralo se 4. kolo. Oroslavje je na gostovanju u Zagrebu kod Šahovskog kluba Stjepan Bosak URIHO upisalo pobjedu 5:1. Gaj je gostovao kod Ivanića i odigrao 3:3. Oroslavje je vodeće na ljestvici s osam bodova, a Gaj je pretposljednji 11. s jednim.

U 4. D Šahovskoj ligi Centar igrali su se susreti 3. kola. Pregrada-Krapina II 2,5:3,5, Krapinske Toplice-Straža 3,5:2,5 i Donja Stubica-Polet 3:3. Slobodan je bio Zelenjak. Na ljestvici vode Krapinske Toplice s četiri boda. Drugi Polet, treća Straža, četvrta Donja Stubica i peta Krapina II imaju po tri boda. Zelenjak je pretposljednji šesti s dva boda, a posljednja je Pregrada bez bodova.

U 5. Šahovskoj ligi Centar na rasporedu je bilo 4. kolo. Jakovlje je na gostovanju kod INA-e II u Zagrebu poraženo 5:1. Vodi Rugvica-Vrbani s osam bodova. Jakovlje je 16. s dva boda.