Kuglanje

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 9. kolo koje nam donosi zagorski derbi, susret Obrtnika iz Krapinskih Toplica i Obrtnika iz Oroslavja. Na kuglani ZIVT u Zaboku, formalno su domaćini Oroslavčani, a utakmica se igra sutra od 10 sati.

Košarka

U 2. Hrvatskoj košarkaškoj ligi Centar na rasporedu je 9. kolo. Krapina gostuje kod Sesveta, a igra se danas od 18 sati u Sportskoj dvorani Jelkovec.

Odbojka

U 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever – skupina Sjever, na rasporedu je 8. kolo. Odbojkašice Bedexa gostuju kod Dugog Sela, danas u 16 i 45.

U 3. ligi također se igra 8. kolo. Toplice gostuju kod Ludbrega sutra u 10 sati, dok je utakmica Cratis Varaždin 2-Bedex 2 odgođena.

U 4. ligi u skupini A, Bedex 3 gostuje kod Lepoglave, danas u 14 i 30. Toplice 2 sutra od 15 i 30 gostuju kod Teama u Ljubešćici. U skupini B, Toplice 3 gostuju kod Nedelišća Elting 2, sutra od 17 sati.

Rukomet

U 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi Središte na rasporedu je 11. kolo. Bedekovčina gostuje kod Rekreativca u Zagrebu, a igra se sutra od 20 sati u Kutiji šibica.

U Međužupanijskoj rukometnoj ligi igra se 7. kolo. Zagorec će danas od 16 sati ugostiti ZG Dubravu u dvorani Srednje škole Krapina.

Stolni tenis

U 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad igra se 6. kolo. Zabok će danas od 11 sati najprije ugostiti Kukuljanovo u dvorani Elektre, a zatim od 15 sati slijedi i susret protiv Srdoča iz Rijeke.