U 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte igrano je 33. kolo. Zagorec je u Krapini igrao protiv HAŠK-a, a završilo je 2:2. Zagorec je poveo golom Mlinarić, da bi gosti okrenuli rezultat. No, Smrekar tri minute prije kraja donosi bod Zagorcu. Gaj je gostovao kod Vrbovca i odigrao 1:1. I Gaj je do boda došao na samom kraju utakmice, golom Šabana u sudačkoj nadoknadi. Bistra je igrala kod Lučkog i izgubila 4:2. Oba gola za Bistru postigao je Grozdek. U ostalim utakmicama: Trešnjevka-Kurilovec 4:0, Dugo Selo-Karlovac 0:5, Ponikve-Segesta 2:0, Maksimir-Ravnice 4:5, Mladost Petrinja-Vrapče 0:7 i Lukavec-Trnje 0:3. Zagorec koji je ranije osigurao prvo mjesto je vodeći sa 75 bodova. Gaj je deveti s 46, a Bistra dvanaesta s 38. U posljednjem 34. kolu igra se zagorski derbi, u Maču će Gaj ugostiti Zagorec. Bistra je domaćin Mladosti iz Petrinje.

U 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte – Skupina A, na rasporedu je bilo 27. kolo. U zagorskom derbiju u Humu na Sutli sastali su se Straža i Stubica te odigrali iznimno efikasnu utakmicu koja je završila pobjedom Straže 6:4. Domaći su poveli preko Janžeka, ali onda za Stubicu pogađaju Drempetić, Glavač i dva puta Pešec. Kad se činilo da će bodovi za Stubicu, uslijedio je veliki preokret Straže. Redom su pogađali Janžek, Biruš i dva puta Goran Čuček, da bi Špoljar samo potvrdio pobjedu u sudačkoj nadoknadi. Zabočka Mladost gostovala je kod Duge Rese i odigrala 1:1. Mladost je vodila golom Turka, a pobjedu je ispustila u trećoj minuti sudačke nadoknade. Golubovec je poražen na gostovanju kod vodećeg Dinama u Odranskom Obrežu 4:0. Klanjec je ugostio Polet iz Svete Klare i odigrao 1:1. Klanjec je poveo već u petoj minuti golom Zrnca, ali su gosti izjednačili u 73. Tondach je na gostovanju kod Slunja ubilježio pobjedu 4:1. Za Tondach su pogađali dva put Frtalj, Hendija i Boronjek. U ostalim utakmicama: Blato-Brezovica 1:1, Prečko-Zagreb 1:1 i Odra-Špansko 3:0. Na ljestvici vodi Dinamo sa 66 bodova, ispred Brezovice koja ima 59. Golubovec je četvrti s 47 bodova, Tondach peti s 45, Mladost Zabok šesta s 42, Stubica jedanaesta s 33, Straža trinaesta s 30 i Klanjec četrnaesti s 26. U sljedećem kolu Stubica dočekuje Slunj. U zagorskom derbiju sastaju se Golubovec i Klanjec. Mladost će u Zaboku dočekati vodeći Dinamo, a Tondach je domaćin Blatu. Straža gostuje kod Zagreba.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igralo se 20. kolo. Sastaju se Jedinstvo-Rudar Dubrava Zabočka 2:3, Ivančica-Mladost Marija Bistrica 4:2, Pregrada-Inkop 0:0, Oštrc-Omladinac 3:1, Matija Gubec-Lobor 1:1 i Rudar Mihovljan-Oroslavje 0:8. Rudar Dubrava Zabočka i matematički je osigurao prvo mjesto u ligi s trenutna 52 boda. Druga Pregrada i treće Oroslavje imaju po 41. Četvrti Inkop ima 36, peta Ivančica i šesto Jedinstvo 35, sedmi Oštrc 28, osma Mladost Marija Bistrica 24, deveti Lobor 15, deseti Rudar Mihovljan 13, jedanaesti Matija Gubec devet i posljednji dvanaesti Omladinac ima sedam bodova. U sljedećem kolu igraju: Lobor-Jedinstvo, Omladinac-Oroslavje, Matija Gubec-Rudar Mihovljan, Inkop-Oštrc, Mladost Marija Bistrica-Pregrada i Rudar Dubrava Zabočka-Ivančica.

U 2. Zagorskoj županijskoj ligi na rasporedu je bilo posljednje 18. kolo. Igrali su Đalski-Desinić 5:1, Radoboj-Vatrogasac 1:1, Milengrad-Sloga 0:3 i Zagorec Veliko Trgovišće-Toplice 4:0. Slobodna je bila Mladost Belec. Nakon završetka prvog djela prvenstva poredak na ljestvici je sljedeći. U doigravanje idu prvi Đalski i drugi Zagorec Veliko Trgovišće koji imaju po 31 bod, treća Sloga s 29 i četvrti Vatrogasac s 28. Mladost Belec je završila na petom mjestu s 27 bodova. Šeste su Toplice sa 17, sedmi Milengrad 13, osmi Desinić s 12 i deveti Radoboj s devet. Prva dva kola doigravanja u Ligi za prvaka igraju se ubrzanim tempom u subotu i ponedjeljak. U 1. kolu sastaju se Đalski i Vatrogasac te Zagorec Veliko Trgovišće i Sloga. U 2. kolu igraju Đalski-Zagorec i Vatrogasac-Sloga.

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi Zagrebačke županije igralo se 27. kolo. Dinamo Jakovlje gostovao je u Križu kod Sloge i izgubio 8:2. U ostalim utakmicama: Kupa Pokupsko-Klas Mičevec 2:1, Naftaš Ivanić-Ban Jelačić Vukovina 0:0, Rakov Potok-Strmec Bedenica 2:0, Zrinski Farkaševec-Polet Buševec 4:0, Jaska Vinogradar-Mladost Obrezina 2:2, Vatrogasac Zdenci Brdovečki-Bregana 3:1 i Lomnica-Turopoljac Kuče 2:0. Na ljestvici Naftaš Ivanić ima 62 boda i osigurao je naslov prvaka, tri kola prije kraja. Dinamo je na četrnaestom mjestu s 29 bodova. U sljedećem kolu Dinamo je domaćin Lomnici.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igralo se 23. kolo. Vrh je na gostovanju kod Krašića ostvario pobjedu 5:3. Mladost Luka ugostila je Slogu Suza Orešje i pobijedila 4:1, a istim je rezultatom Pušća pobijedila Novake. Još su igrali: Savski Marof-Mladost Klinča Sela 2:0, Mladost Kraj Donji-Sava Drenje 1:1, Jamnica Pisarovina-Dinamo Okić 3:0 i BSK-Klokočevac 0:0. Na ljestvici vodi Klokočevac s 55 bodova ispred Mladosti Kraj Donji koja ima 48. Pušća je četvrta s 40 bodova, Mladost Luka peta s 34, a Vrh deveti s 31. U sljedećem kolu Vrh dočekuje Savski Marof. Pušća gostuje kod Save u Drenju, a Mladost Luka kod Klokočevca.