U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 15. kolo. Danas od 13 sati 12. krapinski Zagorec gostuje kod drugog Maksimira. Sutra od 11 sati osmi Gaj će u Maču ugostiti 16. Zelinu. Od 14 sati posljednji Tondach igra prvi puta u sezoni na svom igralištu u Bedekovčini, a ugostit će 11. HAŠK. U isto vrijeme 13. Bistra gostuje kod devetog Kurilovca.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je 14. kolo. Danas od 13 i 30 drugi Golubovec će ugostiti četvrto Prečko. Sutra od 10 sati u zagorskom derbiju u Zaboku igraju vodeća Mladost i pretposljednja Straža. Od 14 sati posljednja Ivančica će u Zlatar Bistrici ugostiti desetu Odru, dok 11. Rudar iz Dubrave Zabočke gostuje kod 14. Blata.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 13. kolo. Sastaju se posljednji Radoboj i drugi Inkop, treća Pregrada i sedma Mladost Marija Bistrica, pretposljednji Zagorec Veliko Trgovišće i osmo Jedinstvo, četvrta Stubica i vodeći Klanjec te peti Oštrc i šesto Oroslavje. Sve utakmice igraju se sutra od 14 sati.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad na rasporedu je 13. kolo. Danas od 14 sati će 11. Croatia u Pojatnom dočekati treći Vrh. Sutra od 14 sati vodeća Pušća je domaćin desetoj Zdenčini. Četvrta Mladost Luka gostuje kod osmog Pribića, a peti Dinamo Jakovlje kod druga Mladosti u Kraju Donjem.