U 28. kolu Druge nogometne lige krapinski Zagorec koji je 11. na ljestvici, ugostit će zagrebačko Trnje koje je 13. Igra se danas od 14 sati.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 32. kolo. Deveti Gaj Mače gostuje kod 11. Kurilovca, a 13. Bistra kod sedme Segeste. Obje utakmice igraju se danas od 17 i 30.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je 28. kolo. Posljednja Stubica danas od 10 sati gostuje kod desetog Zagreba. Od 17 i 30 pretposljednji Klanjec gostuje kod Vojnića, koji je samo bod ispred njega, a četvrti Tondach gostuje kod drugog Blata. Sutra se od 17 i 30 u gradskom derbiju sastaju 12. Rudar Dubrava Zabočka i deveta Mladost Zabok, dok u još jednom susretu zagorskih klubova igraju vodeći Golubovec i 13. Straža.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 19. kolo, koje je trebalo biti odigrano prošli vikend. Igrali su samo Zagorec Veliko Trgovišće i Sloga 4:0. Sutra od 11 sati sastaju se pretposljednji Lobor i deveta Mladost Marija Bistrica, dok od 17 i 30 igraju vodeća Ivančica i drugi Oštrc, četvrto Jedinstvo i osmi Inkop, šesti Rudar Mihovljan i treća Pregrada, te peto Oroslavje i posljednji Matija Gubec.

U 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi također se igra odgođeno 19. kolo. Sastaju se treći Desinić i druga Mladost Belec, vodeći Radoboj i četvrti Vatrogasac, peti Đalski i šeste Toplice te posljednji Milengrad i pretposljednji Omladinac. Igra se sutra od 17 i 30.

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi Zagrebačke županije igra se 27. kolo. Posljednji Dinamo će u Jakovlju ugostiti šestu Mladost iz Obrezine.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad na rasporedu je 27. kolo. Treći Vrh gostuje kod sedme Sloge Suza u Orešju, a 13. Mladost Luka kod 14. Novaka. Vodeća Pušća je slobodna.