U 3. Nogometnoj ligi Centar igra se 24. kolo. Danas od 17 sati, 11. Zagorec će u Krapini ugostiti osmu Trešnjevku, a posljednji Tondach treći Maksimir. Bistra koja je 14. na ljestvici gostuje kod desetog Dinama u Odranskom Obrežu. Sutra od 11 sati, četvrti Gaj će ugostiti pete Ponikve.

U 4. Nogometnoj ligi Središte, skupina A na rasporedu je 22. kolo. Straža je sinoć gostovala kod Prečkog gdje je izgubila 2:0. Danas od 16 i 30, treći Golubovec će ugostiti četvrto Špansko, dok deseti Rudar Dubrava Zabočka gostuje kod devetog Poleta u Svetoj Klari. Sutra od 10 sati vodeća zabočka Mladost gostuje kod 11. Ilovca u Karlovcu. Od 14 sati će posljednja Ivančica ugostiti sedmi Zagreb.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 19. kolo. Sastaju se vodeći Klanjec i posljednji Zagorec Veliko Trgovišće, drugi Inkop i pretposljednji Radoboj, treća Pregrada i osma Mladost Marija Bistrica, četvrta Stubica i sedmo Jedinstvo te peti Oštrc i šesto Oroslavje. Sve utakmice igraju se sutra od 17 sati.

U 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu je 17. kolo. Danas se od 16 i 30 sastaju se peta Mladost Belec i posljednji Omladinac. Sutra od 17 sati igraju sedmi Đalski i četvrti Rudar Mihovljan, pretposljednje Toplice i osmi Desinić, deveti Milengrad i šesti Lobor te drugi Vatrogasac i treća Sloga. Slobodan je vodeći Matija Gubec.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igra se 18. kolo. Sutra od 17 sati drugi Vrh će ugostiti sedmu Mladost Okić Klinča Sela, a treća Pušća deveti Savski Marof. Peti Dinamo Jakovlje gostuje kod posljednjeg Kupinca, četvrta Mladost Luka kod desete Zdenčine, a 11. Croatia Pojatno kod pretposljednjeg BSK u Brdovcu.