U 20. kolu Druge hrvatske nogometne lige pretposljednjem Zagorcu u Krapinu dolazi trenutno trećeplasirani Zrinski Jurjevac. Utakmica se igra danas od 15 i 30.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 22. kolo. U Maču će sutra od 11 sati, deveti Gaj ugostiti jedanaestu Bistru.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A igra se 19. kolo. Otvorili su ga sinoć osmo Prečko i četrnaesta Stubica, a domaći su slavili s 5:1. Stubica je povela golom Štoka na samom početku utakmice u 2. minuti, ali Prečko okreće već do poluvremena i u nastavku samo povećava svoju prednost. Danas od 15 i 30 vodeći Golubovec gostuje kod šestog Poleta u Svetoj Klari, drugoplasirani Tondach kod četvrtog Španskog, a pretposljednja Straža kod desetog Sesvetskog Kraljevca. Sutra od 16 sati zagorski derbi igraju trinaesti Klanjec i jedanaesta zabočka Mladost, dok je dvanaesti Rudar u Dubravi Zabočkoj domaćin sedmom Zagrebu.

U 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene – skupina A, na rasporedu je 9. kolo. Trećeplasirana Pregrada gostuje kod posljednje Župe dubrovačke u Čibači, sutra od 11 sati.

U 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi igra se posljednje 18. kolo. Futsal Zagorje koje je šesto na ljestvici ugostit će trenutno treću Rijeku. Utakmica se igra u dvorani Srednje škole Krapina, sutra od 17 sati.

Nastavlja se natjecanje u 1. i 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi. U 1. ligi igra se 12. kolo. Sutra od 16 sati sastaju se posljednji Matija Gubec i treća Pregrada, šesto Oroslavje i drugi Oštrc, deseti Lobor i jedanaesta Sloga, peti Rudar Mihovljan i sedmi Zagorec Veliko Trgovišće te vodeće Jedinstvo i četvrta Ivančica. Od 17 sati počinje utakmica devete Mladosti Marija Bistrica i osmog Inkopa.

U 12. kolu 2. lige igraju pete Toplice i treća Mladost Belec, drugi Desinić i posljednji Omladinac, četvrti Vatrogasac i šesti Đalski te pretposljednji Milengrad i vodeći Radoboj. Sve utakmice igraju se sutra od 16 sati.

U 19. kolu Jedinstvene zagrebačke županijske nogometne lige, pretposljednje Dinamo Jakovlje gostuje kod druge Lomnice. Igra se sutra od 16 i 30.