U 19. kolu Druge hrvatske nogometne lige pretposljednji Zagorec gostuje kod četvrtog Bjelovara. Utakmica će se odigrati sutra s početkom u 12 sati.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 21. kolo. Osmi Gaj Mače gostuje kod vodećeg Karlovca, danas od 15 i 30. Četrnaesta Bistra je sutra od 15 i 30 domaćin sedmim Ponikvama.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A igra se 18. kolo. Drugoplasirani Tondach danas od 15 i 30 igra na svom terenu protiv posljednjeg Vojnića, kao i pretposljednja Straža u Humu na Sutli protiv petog Španskog. Sutra od 10 sati jedanaesta Mladost će u Zaboku ugostiti osmo Prečko, a od 11 sati zagorski derbi igraju vodeći Golubovec i dvanaesti Rudar iz Dubrave Zabočke. Od 15 i 30 četrnaesta Stubica je domaćin devetom Sesvetskom Kraljevcu, a trinaesti Klanjec gostuje kod treće Odre.

U 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene – skupina A, nastavlja se natjecanje utakmicama 8. kola. Nogometašice Pregrade koje su treće na ljestvici, ugostit će Vrčevo iz Glavice, koje su odmah ispod njih na četvrtom mjestu. Igra se sutra do 13 i 30.

U 18. kolu Jedinstvene zagrebačke županijske nogometne lige, pretposljednji Dinamo Jakovlje će dočekati osmi Vatrogasac iz Zdenaca Brdovečkih. Igra se sutra od 15 i 30.

U 18. kolu 1. Županijske nogometne lige Zagrebačke županije Zapad, danas od 15 i 30 drugoplasirana Pušća ugošćuje dvanaestu Mladost iz Klinča Sela, a deseta Mladost Luka gostuje kod vodeće Save u Drenju Brdovečkom. Vrh je slobodan.