U 3. Nogometnij ligi Centar igra se 22. kolo. Danas od 11 sati u Maču zagorski derbi igraju četvrti Gaj i posljednji Tondach. Od 16 sati 11. Zagorec će u Krapini ugostiti pretposljednju Savu Strmec, a 15. Bistra gostuje kod 16. Zeline.

U 4. Nogometnoj ligi Središte – skupina A igra se 20. kolo, a na rasporedu su dva zagorska derbija. U ponedjeljak u 16 i 30 će posljednja Ivančica u Zlatar Bistrici ugostiti vodeću Mladost iz Zaboka. U Dubravi Zabočkoj će 12. Rudar biti domaćin pretposljednjoj Straži iz Huma na Sutli. Treći Golubovec na svom terenu dočekuje 14. Blato.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi u 15. kolu, danas od 16 sati pretposljednji Radoboj će ugostiti sedmo Oroslavje.u ponedjeljak igraju šesto Jedinstvo i treći Inkop, osma Mladost Marija Bistrica i vodeći Klanjec, četvrta Pregrada idrugi Oštrc te posljednji Zagorec Veliko Trgovišće i peta Stubica.

U 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi u 13. kolu, danas od 16 sati igraju treća Sloga i sedmi Lobor. U ponedjeljak se sastaju devete Toplice i vodeći Matija Gubec, peta Mladost Belec i četvrti Rudar Mihovljan, pretposljednji Milengrad i osmi Desinić te drugi Vatrogasac i posljednji Omladinac. Slobodan je Đalski.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad  u 16. kolu, danas od 15 i 30 vodeća Pušća će ugostiti Dinamo Jakovlje, treći Vrh posljednji Kupinec te druga Mladost Kraj Dinji 11. Croatiju Pojatno. U ponedjeljak od 16 i 30 pretposljednji BSK će u Brdovcu ugostiti petu Mladost iz Luke.