Martin Kosovec za Radio Stubicu: “Pobjedu smo proslavili gemištom, tortom, pjesmom i plesom”

6092
Foto: screenshot YouTube

Martin Kosovec je pobjednik četvrte sezone glazbenog natjecanja ‘The Voice, najljepšeg glasa Hrvatske. I zasluženo je odnio pobjedu, jer ljudi moji, kako taj mladi čovjek pjeva je nešto nestvarno i prekrasno. Posebno smo ponosni jer je Martin naš, po tati Zagorec. Naime, tata Mladen je rodom iz Konjščine, također izniman glazbenik, član ansambla Lado. “Dojmovi se još nisu slegli, a proslavili smo gemištom, tortom, pjesmom i plesom”, izjavio je Martin u javljanju za Radio Stubicu.

Martin je maturant Zrakoplovno tehničke škole Rudolf Perešin te veliki obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa, Engelberta Humperdincka, Dade Topića…. Prije The Voicea planovi su bili nastaviti se školovati u svojoj struci, a sada nakon pet mjeseci na televiziji priznao nam je da ga zanima novinarstvo i produkcija. Osim laskave titule najljepšeg glasa Hrvatske dobio je ugovor s Universal Music Groupom i financijsku nagradu za glazbeno usavršavanje od 25 000 eura koju osigurava HRT. Uskoro ulazi u glazbeni studio, ali nas je ostavio u tajnosti, u kojem glazbenom smjeru će ići. Kaže, neka to ostane iznenađenje za slušatelje.

“Nije bitan plasman, svi smo mi pobjednici jer smo napravili jedan pravi glazbeni show u Hrvatskoj, što je rijetkost”, i dalje je skroman Martin, koji nam je otkrio kako u Zagorje dođe barem jednom mjesečno. Martinu želimo puno sreće u daljnjim životnim i glazbenim izazovima.