U 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 21. kolo. Zabok koji je trenutno četvrti na ljestvici gostuje kod desete Lepoglave. Susret će se odigrati danas od 17 sati na kuglani Drava u Varaždinu.

U 17. kolu 3. Hrvatske rukometne lige Središte, šesta Bedekovčina gostuje kod petog Poleta u Dugom Selu, koji im bježi jedan bod na ljestvici. Igra se sutra od 19 i 30 u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Benkovića.

U 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever na rasporedu je 16. kolo. Vodeći Bedex gostuje kod posljednjih Kaštela 2 u Belici, danas od 12 sati. Sedme Toplice su u Maču domaćin trećoj Vinici, sutra od 12 sati. U 4. ligi u 18. kolu vodeći Bedex 2 gostuje kod pretposljednjih Kaštela 3 u Vinici, danas od 10 sati. Šeste Toplice 2 su domaćin petoj Vinici 2 u Maču, sutra od 10 sati.

Kreće natjecanje u 2. Hrvatskoj šahovskoj ligi Centar. Sutra će se od 10 i od 16 sati odigrati prva dva kola, a domaćin je Varaždin u Restoranu Fontana Crnković. U prvom kolu Krapina igra protiv zagrebačke Caisse, a u drugom kolu će snage odmjeriti s koprivničkom Podravkom.

U 3.A Hrvatskoj šahovskoj ligi Centar igra se 3. kolo. Deveto Oroslavje je domaćin trećem Sisku, a sedmi Gaj u Maču, šestom Zaprešiću. Zabočki Polet koji je trenutno posljednji na ljestvici gostuje u derbiju začelja kod pretposljednje Odre, a osma Straža kod petog Španskog. Igra se sutra od 10 sati.

U 4. D Hrvatskoj šahovskoj ligi Centar u 3. kolu igraju treća Pregrada i posljednji Zelenjak te četvrta Donja Stubica i druge Krapinske Toplice. Slobodna je Krapina II. Igra se sutra od 10 sati. U 5. Šahovskoj ligi Centar, petnaesto Jakovlje u 3. kolu gostuje kod pretposljednjeg Novog Zagreba II. Također se igra sutra od 10 sati.