U 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 18. kolo. Trećeplasirani Zabok će na svojoj kuglani ZIVT ugostiti devetu Ciglenicu. Igra se danas od 17 sati. U 2. ligi na rasporedu je 16. kolo. Obrtnik Oroslavje koji je pretposljednji gostuje danas od 14 sati kod šestog Slavonca iz Lipovljana, a igra se na kuglani u Kutini. Četvrti Obrtnik Krapinske Toplice sutra od 10 sati na kuglani ZIVT u Zaboku dočekuje susjede na ljestvici, peti Graničar iz Đurđevca.

U 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi Središte igra se 15. kolo. Treća Bedekovčina će ugostiti posljednji Polet iz Stančića. Igra se danas od 18 sati u dvorani Srednje škole Bedekovčina.

U 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever – skupina Sjever igra se 13. kolo u kojem je na rasporedu zagorski derbi između osmih Toplica i četvrtog Bedexa 2. Igra se danas od 13 sati u dvorani Osnovne škole Mače. U 4. ligi u skupini A, u 13. kolu vodeće Toplice 2 gostuju sutra od 15 i 30 kod trećeg Cratis Varaždina 4, a također sutra, ali od 17 sati šesti Bedex 3 kod četvrtog Ludbrega 2. U skupini B u 16. kolu, šeste Toplice 3 danas od 19 i 30 gostuju kod trećeg Ivanca 3.

U 2. Hrvatskoj košarkaškoj ligi Centar igra se 18. kolo. Krapina i dalje pokušava pronaći način da pobjegne s dna ljestvice, a pokušat će se tome približiti u susretu sa zagrebačkim Zapadom koji je samo dva mjesta ispred na ljestvici. Igra se sutra od 17 sati u dvorani Srednje škole Krapina.