Kuglanje

U 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 9. kolo. Treći Zabok gostuje kod vodećeg Bjelovara. Igra se danas od 15 sati na Gradskoj kuglani u Bjelovaru.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 7. kolo. Četvrti Obrtnik Krapinske Toplice gostuje kod drugog Graničara iz Đurđevca. Igra se danas od 17 sati na Kuglani 2 u Koprivnici. Osmi Obrtnik Oroslavje će sutra od 10 sati ugostiti na kuglani ZIVT u Zaboku šesti Slavonac iz Lipovljana.

Odbojka

U 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever – skupina Sjever igra se 6. kolo. Odbojkašice Bedexa koje su treće na ljestvici će ugostiti vodeću ekipu lige, Plavi Peklenica. Igra se danas od 14 i 30 u sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina.

U 6. kolu 3. lige, pretposljednje Toplice gostuju kod osmog Kaštela 2 u Belici, sutra od 10 sati. Drugi Bedex 2 će u 15 sati ugostiti treći Totovec.

U 4. ligi također se igra 6. kolo. U skupini A, danas od 12 sati će šesti Bedex 3 ugostiti četvrti Ludbreg 2.  Vodeće Toplice 2 će od 15 sati u Maču ugostiti treći Kitro Varaždin 4. U skupini B, Toplice 3 su slobodne.

Stolni tenis

U 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad igra se 5. kolo. Treći Zabok gostuje u Dubrovniku kod trenutno šeste momčadi lige, Libertas Marinkolor 2. Igra se danas od 17 sati.