Kuglanje, rukomet, odbojka, šah…

28

U 1.B Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se 20. kolo. Peti Zabok danas je na kuglani ZIVT domaćin posljednjem Obrtniku Torbaru iz Zagreba. Utakmica počinje u 17 sati.

U 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever igra se posljednje 18. kolo. Sutra od 10 sati, četvrti Obrtnik Krapinske Toplice je domaćin u Zaboku na kuglani ZIVT, pretposljednjoj Kutini, dok od 11 sati, šesti Obrtnik Oroslavje gostuje kod posljednje Bilogore u Bjelovaru.

U 16. kolu 3. Hrvatske rukometne lige Središte, šesta Bedekovčina je domaćin posljednjoj ZG Dubravi. Utakmica se igra danas od 17 sati u dvorani Srednje škole Bedekovčina.

U 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever igra se 15. kolo koje donosi zagorski derbi između odbojkašica Toplica i Bedexa. Sedme Toplice će u dvorani Osnovne škole Mače, ugostiti vodeći Bedex, sutra od 15 sati. Zagorski derbi igra se i u 4. ligi u 17. kolu između drugih ekipa dva zagorska odbojkaška kluba, pa će šeste Toplice 2 ugostiti vodeći Bedex 2, također sutra u Maču, ali od 13 sati.

U 3. A Hrvatskoj šahovskoj ligi sutra od 10 sati igra se 2. kolo. Oroslavje gostuje kod Zaprešića, a Gaj Mače kod Bana Jelačića u Zaprešiću. Polet je u Zaboku domaćin Samoboru, a Straža u Humu na Sutli, Odri. U 4. D Hrvatskoj šahovskoj ligi u 2. kolu igraju Krapinske Toplice-Pregrada i Zelenjak-Krapina II. Slobodna je Donja Stubica. Također se igra sutra od 10 sati. Spomenimo i da je u 5. Šahovskoj ligi Jakovlje u 2. kolu domaćin Končaru II iz Zagreba.