U 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte igra se 31. kolo. Danas od 17 sati u Krapini se sastaju Zagorec i Bistra, a Gaj gostuje kod Trešnjevke.

U 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte – Skupina A, na rasporedu je 26. kolo. Danas u zagorskom derbiju igraju Tondach i Straža, dok zabočka Mladost gostuje kod Brezovice, a Klanjec kod Španskog. Sutra Stubica dočekuje Prečko, a Golubovec je domaćin Dugoj Resi. Utakmice se igraju od 17 i 30.

Natjecanje u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene, skupina A stiglo je do posljednjeg 18. kola. Pregrada će sutra ugostiti ekipu 4 rijeke iz Karlovca.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 19. kolo. Igraju Oroslavje-Oštrc, Lobor-Rudar Mihovljan, Omladinac-Pregrada, Inkop-Ivančica, Mladost Marija Bistrica-Jedinstvo i Rudar Dubrava Zabočka-Matija Gubec.

U 2. Zagorskoj županijskoj ligi na rasporedu je 17. kolo. Sastaju se Vatrogasac-Đalski, Mladost Belec-Zagorec Veliko Trgovišće, Toplice-Milengrad i Sloga-Radoboj. Slobodan je Desinić. Sve utakmice u 1. i 2. ligi igraju se sutra od 17 i 30, osim utakmice u Mariji Bistrici koja počinje u 16 sati.

U Jedinstvenoj nogometnoj ligi Zagrebačke županije igra se 25. kolo. Dinamo je u Jakovlju domaćin Turopoljcu, sutra od 17 sati.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igra se 21. kolo. Danas od 17 sati Pušća gostuje kod Dinama u Okiću. Sutra od 17 sati Vrh je domaćin Mladosti iz Klinča Sela, a Mladost Luka gostuje kod Krašića.