I ovaj vikend nam donosi zanimljive nogometne utakmice!

217

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 21. kolo. Danas od 16 sati, posljednji Tondach će u Bedekovčini ugostiti drugo Lučko, četvrti Gaj gostuje kod pete Trešnjevke, a 11. krapinski Zagorec kod 14. Samobora. Sutra od 16 sati 15. Bistra je domaćin vodećoj Segesti.

U 4. Nogometnoj ligi Središte – skupina A, na rasporedu je 19. kolo. Danas od 16 sati će pretposljednja Straža u Humu na Sutli ugostiti šesti Sesvetski Kraljevec, dok će vodeća zabočka Mladost gostovati kod 13. Brezovice, 12. Rudar Dubrava Zabočka kod osme Devetke, a posljednja Ivančica kod 14. Blata. Sutra od 10 sati, treći Golubovec gostuje kod 11. Ilovca.

U 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene, skupini A, nastavlja se natjecanje utakmicama 8. kola. Nakon što su prošlog vikenda odigrale unaprijed utakmicu 9. kola i pobijedile Glavicu na gostovanju 3:1, nogometašice Pregrade će ugostiti Istru. Igra se sutra od 15 sati.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 16. kolo. Sutra od 15 sati sastaju se drugi Inkop i peta Stubica, treći Oštrc i pretposljednji Zagorec Veliko Trgovišće, šesto Oroslavje i četvrta Pregrada, vodeći Klanjec i posljednji Radoboj te osmo Jedinstvo i sedma Mladost Marija Bistrica.

U 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu je 14. kolo. Igraju posljednji Omladinac i treća Sloga, sedmi Desinić i drugi Vatrogasac, peti Rudar Mihovljan i pretposljednji Milengrad, vodeći Matija Gubec i četvrta Mladost Belec te osmi Đalski i devete Toplice. Slobodan je Lobor. Utakmice se igraju sutra od 15 sati.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igraju se utakmice 15. kola. Danas od 15 i 30 će šesta Mladost u Luki ugostiti 12. Svetu Janu, a 11. Croatia u Pojatnom, osmi Pribić. Treći Vrh gostuje kod četvrtog Krašića. Sutra od 15 i 30 će peti Dinamo u Jakovlju ugostiti pretposljednji BSK Brdovec, a vodeća Pušća gostuje kod sedme Mladosti Okić u Klinča Selima.