U 3. Nogometnoj ligi Centar igralo se 17. kolo, posljednje u jesenskom djelu prvenstva. Zagorec je u Krapini ugostio vodeću Segestu i stigao do boda odigravši 1:1. Tondach je bio domaćin Dinamu iz Odranskog Obreža i također osvojio bod. Bilo je 2:2. Već u prvoj minuti Tondach je poveo golom Frtalja. Gosti okreću golovima Bencetića u 11. i Smitha u 16. minuti. Bod domaćima donosi Mlinarić golom u 54. minuti. Gaj je u Maču dočekao Bistru i pobijedio 3:2. Gaj je dominirao u prvom poluvremenu i poveo 3:0 golovima Kovačića, Šabana i Kovača u 4., 26. i 43. minuti. No, u 49. minuti golom Mandića, Bistra smanjuje i djeluje puno agilnije, ali ne uspijeva napraviti nešto više. Tek u zadnjim sekundama Kukec iz jedanaesterca postavlja konačnih 3:2.

Nakon utakmice, trener Gaja, Marijan Glavica rekao nam je da je zadovoljan kako su odigrali prvo poluvrijeme, ali da u drugom nisu ispoštovali ono što su se dogovorili, iako je pobjeda na kraju zaslužena. Jesenski dio prvenstva ocijenio je vrlo dobrim. Najavio je da će pripreme krenuti već poslije blagdana Tri kralja, a želja je osvježiti svlačionicu da se zadrži ova pozicija.

S druge strane, kapetan Bistre, Tomislav Kukec rekao je da su loše krenuli u utakmicu, što su iskusni igrači Gaja iskoristili. Prema Kukecu, jesen je bila ispod svake zadovoljavajuće razine. Smatra da fali karaktera u ekipi i na tome će se morati poraditi u pauzi, dovesti par igrača i odraditi dobre pripreme.

Još su igrali: Mladost Petrinja-Trešnjevka 1:1, Ponikve-HAŠK 4:3, Lučko-Samobor 1:1, Vrapče-Lukavec 2:3 i Maksimir-Zelina 7:2. Utakmica Kurilovec-Sava Strmec je odgođena. Na ljestvici vodi Segesta s 36 bodova. Gaj je šesti s 29 i utakmicom manje. Zagorec je na 12. mjestu s 19 bodova i također utakmicom manje. Bistra je 14. sa 16 bodova, dok je Tondach na posljednjem 18. mjestu s 13 osvojenih bodova.