U 18. kolu Druge hrvatske nogometne lige Zagorec je u Krapini ugostio Hrvace i izgubio 2:0. U ostalim utakmicama: Dugo Selo-Osijek II 2:0, Grobničan-Bjelovar 1:1, Zrinski Jurjevac-Jadran Poreč 4:0, Trnje-Međimurje 3:0, Mladost Ždralovi-Jadran Ploče 2:0, Sesvete-Marsonia 7:1 i Belišće-Opatija 1:2. Na ljestvici vodi Jadran Ploče s 39 bodova. Zagorec je pretposljednji s 12. U sljedećem kolu Zagorec gostuje kod Bjelovara.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igralo se 20. kolo. Gaj je u Maču dočekao sisačku Segestu i upisao pobjedu 2:0, golovima Gajskog u prvom i Josipovića u drugom poluvremenu. Bistra je gostovala kod Samobora i izgubila 2:1. Samobor je poveo 2:0 u prvom poluvremenu, a poraz je tak ublažio Jolić golom s bijele točke u 81. minuti. U ostalim utakmicama: Dinamo Odranski Obrež-Kurilovec 0:1, Sava Strmec-Lukavec 2:2, HAŠK-Vrapče 1:0, Mladost Petrinja-Vrbovec 2:1, Trešnjevka-Lučko 0:1, Ponikve-Karlovac 1:0 i Maksimir-Ravnice 3:2. Na ljestvici vodi Karlovac s 48 bodova. Gaj se popeo na osmo mjesto s 29, a Bistra je četrnaesta s 21 bodom. U sljedećem kolu Bistra je domaćin Ponikvama, a Gaj ide na gostovanje kod Karlovca.

U 17. kolu Četvrte nogometne lige Središte – skupina A, vodeći Golubovec gostovao je kod Zagreba i izgubio 1:0. Stubica je gostovala kod Španskog i također izgubila 3:1, iako je povela golom Maria Landripeta. Mladost Zabok je igrala kod Sesvetskog Kraljevca, gdje je poražena 2:1. Jedini gol za Mladost postigao je Krajačić ublaživši poraz tri minute prije kraja utakmice. Straža je na gostovanju kod posljednjeg Vojnića također upisala poraz 2:1. Gol Gorana Čučeka u 70. minuti dao je nadu da se još nešto može okrenuti, ali domaći su osvojili bodove. Tondach je gostovao kod Poleta u Svetoj Klari i upisao poraz 4:1. Jedini gol za Tondach postigao je Merlin. Klanjec je na domaćem terenu poražen od Brezovice 4:1. Klanjec je poveo u trećoj minuti golom Ivana Petrišića, ali su gosti okrenuli utakmicu u svoju korist. Rudar je u Dubravi Zabočkoj ugostio Blato te je i on poražen 1:0. Još su igrali Prečko-Odra 0:1. Bez obzira na poraze i dalje su na vrhu Golubovec s 36 i Tondach s 33 boda. Mladost je jedanaesta s 21, Rudar dvanaesti s 20, Klanjec trinaesti sa 17, Stubica četrnaesta s 15, koliko ima i pretposljednja Straža. U sljedećem kolu zagorski derbi igraju Golubovec i Rudar. Straža je domaćin Španskom, Tondach Vojniću, Mladost Prečkom, Stubica Sesvetskom Kraljevcu, a Klanjec gostuje kod Odre.

U 16. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige, Futsal Zagorje je ugostilo Uspinjaču Gimku i doživjelo uvjerljiv poraz 9:0. U ostalim utakmicama: Novi Marof-Rijeka 6:9, Bjelovar-Zagreb 92 6:2 i Petrinjčica-Otočac 5:7. Na ljestvici vodi Futsal Gorica s 37 bodova, a Uspinjača joj je došla na samo bod zaostatka. Futsal Zagorje je na šestom mjestu s 13 bodova. U sljedećem kolu Futsal Zagorje je slobodno.

U 17. kolu Jedinstvene zagrebačke županijske nogometne lige, Dinamo Jakovlje gostovao je kod Turopoljca u Kućama gdje je izgubio 5:1. U ostalim utakmicama: Lomnica-Sloga Križ 2:0, Jaska Vinogradar-Meštrica Gornja Lomnica 7:0, Bregana-Polet Buševec 1:1, Rakov Potok-Zrinski Farkaševec 1:0, Vatrogasac Zdenci Brdovečki-Klas Mičevec 4:1, Klokočevac-Mladost Obrezina 2:3 i Kupa Pokupsko-Strmec Bedenica 1:3. Na ljestvici vodi Jaska Vinogradar s 43 boda. Dinamo je pretposljednji s 13. U sljedećem kolu Dinamo će u Jakovlju dočekati Vatrogasac.

U 17. kolu 1. Županijske nogometne lige Zagrebačke županije Zapad, Vrh je ugostio Savski Marof i pobijedio 2:1. Pušća je gostovala kod Jamnice i pobijedila 1:0. Mladost je u Luki bila domaćin Krašiću, a gosti su slavili 5:1. Još su igrali: Samoborski Otok-Bestovje 0:3, Mladost Klinča Sela-Sava Drenje 0:1, Novaki-Sloga Suza Orešje 1:1 i Dinamo Okić-BSK Brdovec 0:1. Na ljestvici vodi Sava s 44 boda ispred Pušće koja ima 41. Vrh je četvrti s 32 boda, a Mladost Luka deseta s 19. U sljedećem kolu Pušća će ugostiti Mladost iz Klinča Sela, a Mladost Luka gostuje kod Save u Drenju Brdovečkom. Vrh je slobodan.