U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 6. kolo. Danas od 16 i 45, vodeći Zagorec će u Krapini ugostiti peti HAŠK, deveti Tondach gostuje kod šestog Vrapča, a 14. Bistra kod 12. Lukavca. Utakmica u Maču između sedmog Gaja i 16. Mladost iz Petrinje igra se u utorak.

U Četvrtoj nogometnoj ligi Središte – skupina A na rasporedu je 6. kolo koje donosi zagorski derbi, ujedno i susret dvije vodeće momčadi u kojem će Golubovec ugostiti zabočku Mladost. Igra se danas od 16 i 30. U isto vrijeme 12. Rudar iz Dubrave Zabočke gostuje kod desetog Sesvetskog Kraljevca, a pretposljednja Straža kod devetog Poleta u Svetoj Klari. Sutra od 16 i 30, posljednja Ivančica je domaćin petom Španskom.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 5. kolo. Sastaju se osmi Oštrc i drugi Inkop, treća Stubica i šesto Oroslavje, četvrti Zagorec Veliko Trgovišće i vodeći Klanjec, peta Pregrada i posljednje Jedinstvo te pretposljednji Radoboj i sedma Mladost Marija Bistrica. Sve utakmice igraju se sutra od 16 i 30.

I u 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 5. kolo. Sutra od 16 i 30 sastaju se vodeći Vatrogasac i peti Lobor, pretposljednji Milengrad i posljednji Omladinac, deveta Mladost Belec i četvrti Desinić, šeste Toplice i drugi Rudar Mihovljan te osmi Đalski i treći Matija Gubec. Slobodna je Sloga.

U 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad na rasporedu je 5. kolo. Danas od 16 i 30, deseta Croatia u Pojatnom dočekuje posljednji BSK, dok peta Pušća gostuje kod sedmog Savskog Marofa. Sutra će od 16 i 30 šesti Dinamo u Jakovlju ugostiti pretposljednji Kupinec, osma Mladost u Luki 11. Zdenčinu, dok četvrti Vrh gostuje kod vodeće Mladosti Okić u Klniča Selima.