U Drugoj nogometnoj ligi s odigravanjem utakmica 5. kola krenulo se jučer. Krapinski Zagorec gostovao je u Čepinu kod momčadi Zrinski Jurjevac i izgubio 3:0.

U Trećoj nogometnoj ligi Centar igra se 5. kolo u kojem će Bistra ugostiti Gaj Mače. Utakmica se igra sutra od 16 i 30.

U 5. kolu Četvrte nogometne lige Središte – skupina A, Straža je sinoć gostovala kod Prečkog, a Prečko je upisalo pobjedu 5:2. Danas od 16 i 30 Golubovec gostuje u Vojniću, a Tondach u Sesvetskom Kraljevcu. Sutra se igra zagorski derbi između Klanjca i Stubice. Rudar u Dubravi Zabočkoj dočekuje Brezovicu, a zabočka Mladost gostuje kod Odre. I sutra se utakmice igraju od 16 i 30.

U 1. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi igra se 4. kolo. Sastaju se: Matija Gubec-Rudar Mihovljan, Inkop-Oštrc, Pregrada-Sloga, Mladost Marija Bistrica-Zagorec Veliko Trgovišće, Oroslavje-Ivančica i Lobor-Jedinstvo. Utakmice se igraju sutra od 16 i 30, osim u Mariji Bistrici, gdje lopta s centra kreće u 16 sati.

U 2. Zagorskoj nogometnoj ligi igra se 5. kolo. Parovi su: Desinić-Mladost Belec, Vatrogasac-Omladinac, Milengrad-Đalski i Toplice-Radoboj. Igra se sutra od 16 i 30.

U 4. kolu Jedinstvene nogometne lige zagrebačke županije na rasporedu je 6. kolo, a Dinamo će u Jakovlju ugostiti Breganu. Igra se sutra od 17 sati.

I u 1. Zagrebačkoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad igra se 6. kolo. Mladost Luka danas gostuje kod Savskog Marofa, a sutra Vrh dočekuje Mladosti iz Klična Sela, a Pušća Dinamo Okić. Sve utakmice igraju se od 17 sati.

U 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene igra se drugo kolo. Pregrada će biti domaćin Župi dubrovačkoj iz Čibače. Utakmica je na rasporedu sutra od 11 sati.