U 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever na rasporedu 15. kola bio je i zagorski derbi između odbojkašica Toplica i Bedexa koji je odigran u Maču. Bedex je upisao pobjedu 3:0 i tako opravdao ulogu favorita, ali Toplice su pružile dobar otpor. Moglo se vidjeti lijepih poena. Gošće su bile zadovoljne zbog pobjede, a domaće zbog dobre igre. Nakon utakmice trenerica Bedexa, Ivana Čehulić rekla je da se osjećala napetost, ali je ipak pobjeda Bedexa bila očekivana. Dodala je da su se ove godine kockice posložile. Cure marljivo treniraju i sustavnim radom kroz godine došlo se do ovih rezultata. Čehulić je zaključila da im je želja okušati se u 2. ligi, kad im rezultati nude tu mogućnost. Kratki komentar utakmice dala nam je i srednja blokerica Toplica, Vida Bastić rekavši da su dobro odigrale, ali je protivnik bio bolji. Trener Toplica, Dario Zagvozda bio je zadovoljan odigranom utakmicom. Kako je Bedex dominantan u ligi, a Toplice su pomladile ekipu, zadovoljni su dobrim otporom. Marljivo se radi na treninzima, rezultati su malo izostali, ali na momente igra djeluje jako dobro. U 15. kolu još su igrale: Ivanec 3-Kitro Varaždin 2 3:2, Plavi 2-Totovec 0:3 i Ludbreg-Kaštel 2 3:1. Na ljestvici vodi Bedex s 35 bodova, a Toplice su sedme s 12. U sljedećem kolu Bedex gostuje kod Kaštela 2 u Belici, a Toplice su domaćin Vinici.

Zagorski derbi igrao se i u 4. ligi u 17. kolu između Toplica 2 i Bedexa 2. I ovdje je Bedex slavio 3:0. Još su igrale Ivanec 4-Kitro Varaždin 3 1:3, Kitro Varaždin 4-Totovec 2 3:2, Vinica 2-Lepoglava 3:1, Kaštel 3-Štrigova 2 0:3 i Nedelišće Elting 2-Ludbreg 2 1:3. Na ljestvici vodi Bedex 2 s 48 bodova, a Toplice 2 su šeste s 26. U sljedećem kolu Bedex 2 gostuje kod Kaštela 3 u Vinici, a Toplice 2 su domaćin Vinici 2.

O samoj sezoni porazgovarali smo sa sportskim direktor Ženskog odbojkaškog kluba Toplice, Robertom Halapirom. On se složio da su rezultati u seniorskom dijelu izostali, što je dijelom zbog podmlađivanja ekipe. S druge strane dobre rezultate postižu mlađe kategorije, a u klubu trenutno radi oko 110 odbojkašica. Kad mlađe djevojke steknu još iskustva, sigurno će i rezultati biti bolji. Klub i dalje radi na dvije lokacije sa šest grupa. Interesa za odbojku ima te je stalni priljev novih igračica, pa i njih treba uklopiti u treninge i utakmice.