U sportskoj dvorani u Donjoj Stubici jučer je održana završnica 21. dvoranskog turnira mladeži Nogometnog saveza KZŽ. Odigrane su utakmice za treće mjesto i finala u svim kategorijama. Kod juniora pobjednik je Radoboj koji je u finalu nakon penala sa 2 : 0 pobijedio ekipu Klanjca. U regularnim dijelu je bilo 0:0. U utakmici za treće mjesto prva ekipa krapinskog Zagorca sa 2 :1 je pobijedila Rudara iz Dubrave Zabočke. Najbolji vratar je Ivan Erdelić iz Klanjca, najbolji igrač David Švaljek iz Radoboja, a najbolji strijelac Tin Fruk iz Radoboja.

Kod kadeta  prva je zabočka Mladost koja je u finalu sa 1:0 pobijedila prvu ekipu krapinskog Zagorca. U utakmici za treće mjesto Jedinstvo je pobijedilo drugu ekipu krapinskog Zagorca 2 : 0. Najbolji golman je Nino Leško iz zabočke Mladosti, najbolji igrač Borna Krizmanić iz prve ekipe Zagorca, a najbolji strijelac Leon Jadek iz Mladosti Zabok.

Kod zagića pobjednik je prva ekipa Rudara DZ koja je u finalu sa 6:2 bila bolja od druge ekipe Zagorca Krapina. U utakmici za treće mjesto zabočka Mladost je na penale sa 5 : 4 pobijedila drugu ekipu Rudara DZ. U regularnom dijelu je bilo 2 : 2. Najbolji vratar je Leon Topolovec, najbolji igrač Neo Jurjec a najbolji strijelac Martin Tretinjak, svi iz  prve ekipe Rudara DZ.

Kod limača je pobjednik prva ekipa krapinskog Zagorca koja je u finalu na penale sa 4 : 3 pobijedila prvu ekipu Pregrade. U regularnom dijelu je bilo 0: 0. U utakmici za treće mjesto druga ekipa krapinskog Zagorca sa 1 : 0 je pobijedila Jedinstvo. Najbolji igrač kod  je Lovro Puhek iz Pregrade 1,  najbolji vratar Karlo Risek, a najbolji strijelac Adam Bistrović, oba iz prve ekipe krapinskog Zagorca.

U kategoriji mlađih pionira pobjednik je druga ekipa Stubice koja je u finalu sa 2 : 0 pobijedila prvu ekipu Zagorca iz Krapine. U utakmici za treće mjesto Pregrada 1  je sa 3 : 0 pobijedila ekipu Matije Gupca. Najbolji vratar je David Cigula iz prve ekipe Zagorca, a najbolji igrač i strijelac je Mihael Kelava iz Stubice.

U konkurenciji pionira pobjednik je prva ekipa krapinskog Zagorca koja je u finalu na penale sa 4 : 3 pobijedila drugu ekipu Zagorca. U regularnom dijelu je  bilo 1: 1. Utakmica za treće mjesto između zabočke Mladosti i Rudara iz Dubrave Zabočke završila je bez golova, a na penale je sa 8 : 7 slavila Mladost. Najbolji pionirski vratar je Marko Žukina Hučić iz Zagorca 2, najbolji igrač je Vedran Pavić iz Zagorca 1, a najbolji strijelac  Denis Kuleš iz Rudara DZ. Ove sezone nastupile su 134 ekipe, odnosno  oko 1400 mladih nogometaša.