U jedanaestom kolu Treće nogometne lige – središte do sada vodeći Gaj iz Mača je na gostovanju kod Bistre izgubio 1 : 2, tako da je prvo mjesto ljestvice ponovo preuzeo krapinski Zagorec koji je u ovom kolu sa 4 : 1 pobijedio zadnju Segestu. Na drugom mjestu, s istim brojem bodova sada je Dugo Selo, koje je u ovom kolu na gostovanju sa 2 : 0 pobijedilo Ponikve, a Gaj je pao na treće mjesto, sa dva boda zaostatka, ali i utakmicom manje. U Krapini Zagorec je pokazao sigurnu igru protiv zadnjeplasirane Segeste. Domaći su u prvom poluvremenu poveli 3 . 0, golovima  Matije Majcenića, Matije Smrekara i Mateja Hoića, gosti su smanjili na 1 : 3 u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a za konačnih 4 : 1 svoj drugi gol pri samom kraju utakmice je postigao Smrekar. Bistra je protiv Gaja povela u 8. minuti s 11 metara, poravnao je Dario Josipović u 45. minuti, a pobjednički gol domaćini su postigli u 81. minuti. U ostalim susretima ovoga kola postignuti su sljedeći rezultati: Trnje – Vrapče 0 : 0, HAŠK – Ravnice također 0 : 0, Lukavec – Karlovac 2 : 1, Lučko – Kurilovec 2 : 1,  Mladost Petrinja – Vrbovec 1 : 5, Maksimir – Trešnjevka 2 : 0 i Ponikve – Dugo Selo 0 : 2. Vodeći Zagorec i drugoplasirano Dugo Selo imaju po 26 bodova, treći Gaj 24 i susret manje. Četvrto Trnje ima 18 bodova, peto Lučko, šesto Vrapče i sedmi HAŠK po 17 bodova, Lučko i Vrapče i po utakmicu manje. Osmi Maksimir ima 16 bodova, deveta Bistra 15 i susret manje,  deseti Karlovac i jedanaesti Vrbovec imaju po 14 bodova, Karlovac i susret manje. Dvanaesti Kurilovec i trinaesti Lukavec imaju po 13 bodova, četrnaeste Ravnice 11  bodova i susret manje, petnaesta Trešnjevka i šesnaesta Mladost Petrinja po 6 bodova, Trešnjevka i utakmicu manje. Sedamnaeste Ponikve imaju 5 bodova, a zadnja Segesta 2 boda i dvije utakmice manje. U idućem kolu Gaj, u derbiju kola, kod kuće igra protiv Dugog Sela, a Zagorec gostuje kod Ravnica. Prije toga, u srijedu, Gaj na gostovanju igra i odgođenu  utakmicu protiv Segeste pa mu je to prilika vratiti se ponovo  na vrh ljestvice.

U devetom kolu Četvrte nogometne lige – središte, Podskupina A, od zagorskih klubova Golubovec je kod kuće sa 2 : 0 savladao Brezovicu, a obadva gola su postignuta u drugom poluvremenu. Za 1 : 0 je pogodio Bobek u 62., a za 2 : 0 Risek u 83. minuti.  Zabočka Mladost je, također na svojem terenu, sa 2 : 0 bila bolja od Poleta iz Svete Klare, što im je peta pobjeda u nizu. Obadva gola su postignuta u prvom poluvremenu, a obadva je postigao Matija Vedriš, u 8 i 36. minuti. U zagorskom derbiju Klanjec i Stubica su odigrali neriješeno 2 : 2. Stubica je bila bolja u prvom poluvremenu koje je dobila sa 2 : 0 golovima Landripeta i Felipea, a imala je još nekoliko izglednih šansi. Drugo poluvrijeme pripalo je domaćinu, koji je prvo smanjio u 79. minuti  golom Filipa Petrišića, a izjednačio je u  90. minuti Ivan Petrišić. U derbiju začelja Straža je na svojem igralištu uvjerljivo, sa 5 : 0, pobijedila Slunj, a jedini klub koji je izgubio je Tondach koji je poražen sa 3 : 4 kod Odre. Odra je povela u 32. minuti s 11 metara, Tondach je  preokrenuo na 3 : 1  s dva gola Frtalja i jednim Borovčaka. No, uslijedila je za Bedekovčane šokantna završnica u kojoj je Odra najprije u 84. minuti smanjila, da bi u sučevoj nadoknadi s još dva gola napravila potpuni preokret. U ostalim susretima ovoga kola vodeći Dinamo Odranski Obrež je sa 3 : 1 pobijedio ekipu Zagreba, Duga Resa je izgubila od Španskog 1 : 2, a Prečko je bilo bolje od Blata 1 : 0. Vodeći Dinamo OO ima 25 bodova, drugi Golubovec 21, treća Mladost Zabok 19 bodova. Četvrto Prečko i peta Brezovica imaju po 17 bodova, šesti Zagreb 12 bodova i susret manje, sedmo Špansko i osma Stubica imaju po 11 bodova,  deveti Tondach, deseta Odra i jedanaesti Klanjec po 10 bodova, dvanaesti Polet Sveta Klara i trinaesto Blato po 9, četrnaesta Duga Resa 8 bodova i utakmicu manje, petnaesta Straža ima 7 bodova i zadnji šesnaesti Slunj 2  boda. U idućem, desetom, kolu, u subotu od 15 i 30 Straža gostuje kod Blata, a Klanjec kod Zagreba dok Tondach kod kuće igra protiv Prečkog. U nedjelju od 14 i 30 u zagorskom ali i derbiju kola  Golubovec dočekuje zabočku Mladost, a  Stubica je domaćin Odri.

U osmom kolu Prve zagorske nogometne lige vodeći trojac je postigao pobjede pa je i poredak na vrhu ljestvice isti. Vodeća Ivančica je kod kuće sa 4 : 0 pobijedila Inkop, drugoplasirana Pregrada je savladala Omladinac sa 4 : 1, a trećeplasirani Rudar iz Dubrave Zabočke je na gostovanju kod Matije Gupca slavio 1 : 0. U ostalim susretima: Rudar Mihovljan – Lobor 1 : 0, Jedinstvo – Mladost Marija Bistrica 1 : 1 i Oštrc – Oroslavje 1 : 1. Vodeća Ivančica i druga Pregrada imaju po 20 bodova, treći Rudar Dubrava Zabočka 18, četvrto Oroslavje i peti Inkop po 15 bodova,  šesta Mladost marija Bistrica 14,, sedmo Jedinstvo 12, osmi Oštrc 11, deveti Lobor 3 te deseti Matija Gubec, jedanaesti Omladinac i dvanaesti Rudar Mihovljan po 2 boda.

U osmom kolu Druge zagorske nogometne lige Zagorec Veliko Trgovišće i Mladost Belec su odigrali neriješeno 1 : 1, tako da je kolo prije kraja naslov jesenskog prvaka osigurao Đalski koji je sa 5 : 1 savladao ekipu Vatrogasca. Naime, Đalski sada ima dva boda  više od drugoplasirane Mladosti iz Belca koja u zadnjem kolu ne igra i četiri više od trećeplasiranog Zagorca iz Velikog Trgovišća. U ostalim susretima ovoga kola Radoboj je izgubio od Sloge 1 : 7, a Milengrad je pobijedio Toplice 2 : 1.  Kolo prije kraja vodeći Đalski ima 16 bodova, druga Mladost Belec 14, treći Zagorec VT 12. Četvrta Sloga ima 10 bodova, peti Desinić 9, šesti Milengrad 8, sedme Toplice 7, osmi Vatrogasac 5 i deveti Radoboj 1 bod.