Prvenstvo u Drugoj šahovskoj ligi nastavljeno je  devetim i desetim kolom. U devetom kolu Krapina je pobijedila Podravku iz Koprivnice 4,5 : 1,5, a u desetom kolu izgubila od vodeće Svete Nedjelje 1 : 5. Oroslavje je u devetom kolu izgubilo od Šahovskog kluba Stjepan Bosak- URIHO Zagreb 2,5 : 3,5, a u desetom kolu istim rezultatom od Varaždina. Kolo prije kraja vodeća Sveta Nedjelja ima 19 bodova, Krapina je treća sa 13 bodova, a Oroslavje zadnje, dvanaesto bez bodova.

U Trećoj A šahovskoj ligi odigrano je osmo kolo u kojem  je Gaj iz Mača izgubio od Samobora 1,5 : 4,5 i sa 2 boda nalazi se na zadnjem desetom mjestu ljestvice.

U Četvrtoj D šahovskoj ligi, gdje igraju ostali zagorski klubovi odigrano je  peto kolo. Druga ekipa Krapine i Zelenjak odigrali su 3 : 3, što je Klanjčanima prvi bod u prvestvu. Krapinske Toplice su pobijedile Pregradu 3,5 : 2,5, a Donja Stubica je izgubila od zabočkog Poleta 1 : 5. Slobodna je bila Straža. Na ljestvici vodi Straža sa 8 bodova, druga je Krapina II sa 7, treći Polet sa 6 bodova. Četvrta Donja Stubica ima 4 boda, peta Pregrada i Šeste Krapinske Toplice po 2, a  sedmi Zelenjak 1 bod.

U Mariji Bistrici je, u organizaciji Sportske zajednice Općine Marija Bistrica, održan otvoreni brzopotezni šahovski turnir. Prošle godine zbog epidemioloških mjera nije održan, a ove godine se odazvao 31 šahist. Pobjednik je Damir Mravunac iz ŠK Špansko koji je u 11 kola skupio 8,5 bodova. Drugi je bio Zoran Zelenika iz ŠK Straža Hum na Sutli sa 8 bodova,  treći Josip Krklec iz ŠK Krapina sa 7,5 bodova koliko ima i četvrti Mladen Florjan iz ŠK Varaždin. Peti Tomislav Kolednjak iz ŠK Gaj Mače i  šesti Toni Meštrović iz  Straže imaju po 7 bodova itd.