U 10. kolu Treće nogometne lige – središte do sada vodeći krapinski Zagorec je na gostovanju kod Karlovca odigrao neriješeno 3 : 3, iako je tri puta vodio, pa je vodstvo na ljestvici preuzeo Gaj iz Mača koji je na svojem terenu sa 1 : 0 pobijedio Ponikve. Jedini gol za Gaj je postigao Mario Brlečić u 49. minuti. Vodeći Gaj ima 24 boda i utakmicu manje, a Zagorec je sada drugi sa 23 boda, koliko ima i treća Duga Resa. U idućem jedanaestom kolu Zagorec u subotu od 15 i 30 kod kuće igra protiv Segeste, a Gaj u nedjelju u isto vrijeme igra kod Bistre.

U  zagorskom derbiju osmog kola Četvrte nogometne lige – središte, podskupina A, Tondach je u Bedekovčini sa 2 : 0 savladao Klanjec. Stubica je na svojem terenu izgubila od vodećeg Dinama Odranski Obrež sa 1 : 4, zabočka Mladost i Golubovec su postigli gostujuće pobjede, Mladost je u Zagrebu sa 2 : 0 savladala Špansko, a Golubovec u Svetoj Klari Polet sa 2 : 1. Straža je izgubila na gostovanju kod Brezovice 1 : 2. Vodeći Dinamo Odranski Obrež ima 22 boda, drugi Golubovec 18. Zabočka Mladost je četvrta sa 16 bodova, sedmi Tondach i osma Stubica imaju po 10 bodova, deseti Klanjec 9 i petnaesta Straža 4 boda.

U sedmom kolu Prve zagorske nogometne lige do sada vodeća Pregrada je na gostovanju kod Oroslavja odigrala neriješeno 2 : 2, što je iskoristila Ivančica i pobjedom 6 : 1 na gostovanju kod Omladinca preuzela vodstvo. Priliku za preuzimanje vodstva imao je i Inkop,  no izgubio je kod kuće od Jedinstva 1 : 3 pa je sa drugog pao na četvrto mjesto. Oštrc je sa 4 : 0 pobijedio Rudara iz Mihovljana, Mladost Marija Bistrica sa čak 7 : 2 je savladala Matiju Gupca, a Rudar Dubrava Zabočka je sa 4 : 0 pobijedio ekipu Lobora. Vodeća Ivančica i druga Pregrada imaju po 17 bodova, treći Rudar Dubrava Zabočka i četvrti Inkop po 15. Peto Oroslavje ima 14 bodova, šesta Mladost Marija Bistrica 13, sedmo Jedinstvo 11, osmi Oštrc 10, deveti Lobor 3, deseti Matija Gubec i jedanaesti Omladinac po 2 boda i dvanaesti Rudar Mihovljan minus 1 bod.

Pauziranje vodećeg Zagorca iz Velikog Trgovišća u sedmom kolu Druge zagorske nogometne lige iskoristili su Mladost Belec i Đalski te pobjedama zauzeli prva dva mjesta ljestvice. Mladost je kod  kuće  sa 4 : 0 pobijedila Milengrad, a Đalski je na gostovanju u Konjščini  savladao Slogu sa 2 : 0. U ostalim susretima Toplice su pobijedile Radoboj sa 2 : 0, a Vatrogasac i Desinić su odigrali 2 : 2. Vodeća Mladost Belec i drugi Đalski imaju po 13 bodova, treći Zagorec Veliko Trgovišće 11, četvrti Desinić 9, peta Sloga i šeste Toplice po 7, sedmi Vatrogasac i osmi Milengrad po 5 bodova, a deveti je Radoboj s 1 bodom.