U Trećoj nogometnoj ligi – središte ovoga vikenda se igra deseto kolo. Vodeći krapinski Zagorec danas gostuje kod šestoplasiranog Karlovca, a utakmica počinje u 18 sati. Drugoplasirani Gaj sutra od 11 sati u Maču dočekuje ekipu Ponikvi, koja je na ljestvici šesnaesta.

U Četvrtoj nogometnoj ligi – središte, Podskupina A, igra se ovoga vikenda osmo kolo. Od zagorskih klubova danas od 16 sati u zagorskim derbiju u Bedekovčini igraju Tondach i Klanjec, Straža u isto vrijeme gostuje kod Brezovice, zabočka Mladost kod Španskog, a Golubovec kod Poleta u Svetoj Klari. Sutra od 16 sati Stubica dočekuje ekipu vodećeg Dinama iz Odranskog Obreža.

U sedmom kolu Prve zagorske nogometne lige igraju: u Zlataru Oštrc i Rudar Mihovljan, u derbiju kola u Oroslavju Oroslavje dočekuje vodeću Pregradu, u Dubrovčanu Omladinac i Ivančica, u Poznanovcu Inkop i Jedinstvo, u Mariji Bistrici Mladost i Matija Gubec te u Dubravi Zabočkoj Rudar i Lobor. Utakmice počinju sutra  u 16 sati.

U sutrašnjem sedmom kolu Druge zagorske nogometne lige igraju: u Belcu Mladost i Milengrad, u Krapinskim Toplicama Toplice i Radoboj, u Konjščini Sloga i Đalski te u Brezovi Vatrogasac i Desinić. Slobodan je vodeći Zagorec Veliko Trgovišće. Utakmice se igraju sutra  od 16 sati.