U Trećoj nogometnoj ligi  – središte igra se ovoga vikenda jedanaesto kolo. Drugoplasirani  krapinski Zagorec danas (subota) od 15 i 30 na svojem terenu igra protiv Segeste, ekipe koja je zadnja na ljestvici, a vodeći  Gaj sutra  u isto vrijeme igra kod  sedmoplasirane Bistre.

U Četvrtoj nogometnoj ligi – središte, Podskupina A,  igra se ovoga vikenda deveto kolo. Od zagorskih klubova danas (subota) od 15 i 30  Straža u Humu na Sutli ugošćuje ekipu Slunja, sutra od 10 sati Mladost u Zaboku igra protiv Poleta iz Svete Nedjelje, a od 15 i 30 Golubovec je domaćin Brezovici, u zagorskom derbiju igraju Klanjec i Stubica dok Tondach gostuje kod Odre.

U osmom kolu  Prve zagorske nogometne lige igraju: u Mihovljanu Rudar i Lobor, u Gornjoj Stubici Matija Gubec i Rudar Dubrava Zabočka, u Svetom Križu Začretju  Jedinstvo i Mladost Marija Bistrica, u Zlatar Bistrici vodeća Ivančica i Inkop, u Pregradi  drugoplasirana Pregrada i Omladinac te u Zlataru Oštrc i Oroslavje. Utakmice su na rasporedu  sutra (nedjelja) od  15 i 30.

U sutrašnjem osmom, predzadnjem kolu jesenskog dijela Druge zagorske nogometne lige igraju: u Gubaševom drugoplasirani Đalski i Vatrogasac, u Radoboju Radoboj i Sloga, u Budinščini Milengrad i Toplice te u Velikom Trgovišću, u derbiju kola, trećeplasirani Zagorec i  vodeća Mladost Belec. Slobodan je Desinić. Igra se sutra (nedjelja) od 15 i 30.